Ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περίοδος μετά την κατάθεση των ψηφοδελτίων και όλα  δείχνουν ότι κάποιοι απελπισμένοι στο βωμό της διεκδίκησης του δημαρχικού θώκου και κάποιας καρέκλας δημοτικού συμβούλου πλέον επιδιώκουν την πόλωση και τον παραλογισμό και διάφορους τρόπους κωλυσιεργίας της λειτουργείας του Δήμου. 

Με μια αποτυχημένη προσπάθεια παραπλάνησης  και προσπάθειας  ισοπέδωσης του έργου της σημερινής διοίκησης μέσα από φτηνιάρικες καμπάνιες τύπου :

Για παράδειγμα δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις σαν την πιο πάνω που έχουν επικεντρωθεί και έχουν στόχο να βλάψουν την εικόνα της διοίκησης και να την παρουσιάσουν ως απολύτως τίποτα.
Στην συγκεκριμένη  περίπτωση στόχος η ΔΕΥΑΑ Παγγαίου ένας (ίσως ο μεγαλύτερος) μοχλός ανάπτυξης του Δήμου.
Αυτή η προσπάθεια με το σύνθημα 2015-2019 απολύτως τίποτα κατέρρευσε αφού τα πραγματικά  στοιχεία εκτελεσμένων έργων όπως αυτά που ακολουθούν είναι αμείλικτα.

Και αν λάβουμε υπόψιν μας ότι τα πιο πάνω επίσημα στοιχεία που έχουν παρουσιασθεί στο δημοτικό συμβούλιο είναι μέχρι τον Νοέμβριο 2018, τότε θα πρέπει να προσθέσουμε και όλα τα έργα που έγιναν από Νοέμβριο 2018 μέχρι σήμερα (Μάϊο 2019)  ουκ ολίγα και αν προσθέσουμε και τα 18.000.000€ που η ΔΕΥΑ Παγγαίου έχει εξασφαλίσει για το Γεωθερμικό πεδίο Ακροποτάμου , τότε κύριοι της “Σωστής επιλογής”  το έργο της  διοίκησης στο διάστημα 2014 – 2019 όχι μόνον δεν είναι απολύτως τίποτα αλλά είναι υπερτριπλάσιο από το δικό σας έργο. 
Εμείς οι δημότες ευχαριστούμε και την δική σας διοίκηση (Ξουλόγη)  που μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας προσφέρατε το πιο πάνω έργο αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε θα δεχτούμε την άρνηση σας στην καταγραφή της πραγματικότητας και την προσπάθεια από εσάς παραπλάνησης μας και να μην αναγνωρίζεται το έργο της σημερινής διοίκησης. 

Και μια που αναφερθήκαμε στο γεωθερμικό να σας θυμίσουμε τα χαμένα χρόνια ανάπτυξης του δήμου εξαιτίας της πλημμελούς προσπάθειας σας το 2012 για το γεωθερμικό που κατά καιρούς σας ακούμε (τι θράσος) να διεκδικείτε ακόμα και την πατρότητα του.

Αφού οι  εμπνευστές και δημιουργοί αυτού του τύπου καμπάνιας απελπισίας που δυστυχώς την βλέπουν να πέφτει πλέον στο καινό άρχισαν νέα τακτική αλλά με παλιά τερτίπια που πλέον θυμίζουν όχι αρχαία τραγωδία αλλά κωμωδία επιπέδου Σεφερλή. 

Στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο  ο Βασ. Ξουλόγης εμφανιζόμενος ως “πατριάρχης” την νομιμότητας επικαλούμενος τάχα  τον νόμο που καθορίζει τα θέματα (επείγοντα) που έρχονται προεκλογικά αλλά και μέχρι την ημέρα ανάληψης καθηκόντων από την διοίκηση  που θα προκύψει από τις εκλογές του Μάιου, βάζοντας τον εαυτό του πάνω από τη νομική και τεχνική υπηρεσία, από εδώ και πέρα  αποκαλεί τις συνεδριάσεις παράνομες και θα ψηφίζει αρνητικά. Βλέποντας κανείς τα θέματα της σημερινής ημέρας ΕΔΩ θα δει ότι τα περισσότερα έχουν να κάνουν με αποδοχή και αξιοποίηση επιχορηγήσεων που έφτασαν στο δήμο πρόσφατα και αφορούν περάτωση έργων ανακούφισης από καταστροφές από καιρικά φαινόμενα  καθώς και άλλα επείγοντα θέματα λειτουργίας του Δήμου.

Ο Βασ. Ξουλόγης στην προσπάθεια του να φανεί ως ο μόνος νόμιμος δήμαρχος και ότι ο  Φιλ. Αναστασιάδης παρανομεί δήλωνε επίμονα και φωναχτά ότι εκείνος επί θητείας του στην προεκλογική περίοδο “τηρούσε” τον νόμο και δεν έκανε δημοτικά συμβούλια. Εμείς να θυμίσουμε στον κ Ξουλόγη ότι πάλι η επιλεκτική μνήμη του τον γέλασε και εκείνος “παρανομούσε” όπως μπορείτε να δείτε από έγγραφο με ημερομηνία 5-5-2014 ( Μάιος 2014 εκλογές).

Πλέον όλοι σας οι ασχολούμενοι με τα κοινά, και οι μεν και οι δε, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το κράτος, ο δήμος κλπ έχουν συνέχεια και οι προσπάθειες μηδενισμού και ισοπέδωσης δείχνει την έλλειψη πολιτικού θάρρους και  πολιτικού πολιτισμού και οι προσπάθειες με δήθεν νομότυπες κωλυσιεργίες (θεατρινισμοί) βλάπτουν τον δήμο και τους δημότες.  

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!