Σίγουρα η επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στον Φίλιππο Αναστασιάδη δεν ήταν τυχαία και πιο σίγουρα δεν ήταν μόνο εθιμοτυπική. Σίγουρα είχε κομματική απόχρωση αλλά πάνω από όλα ήταν μια φιλική επίσκεψη του υποψήφιου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε ανθρώπους που τον στήριξαν και το στηρίζουν σε αυτή την πορεία.

Φανερό ότι η επικοινωνία αλλά και η σχέση των δύο αντρών έχει εξελιχθεί. 

Οι πρώτες δεσμεύσεις.

Επίσης φανερή είναι και η φιλική και καλή σχέση που έχει αναπτύξει και ο Χρ.Μποσμπότης με τον αρχηγό της παράταξης αλλά και πολλά άλλα στελέχη.
Ο κ Μποσπότης υποδεχόμενος τον Κ. Μητσοτάκη διεκδίκησε και πήρε την δέσμευση ότι σε περίπτωση εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρωθυπουργός τότε εκείνος θα πρέπει να επισκεφτεί και πάλι την Ελευθερούπολη ως Πρωθυπουργός.
Βέβαια ο κ Μητσοτάκης όχι μόνο έκανε την δέσμευση αλλά έκανε και μια άλλη δέσμευσή στον Δήμαρχο Παγγαίου.(Δείτε το βίντεο)

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης ξεκινώντας την ομιλία του τόνισε ότι ο ίδιος αλλά και η Ν.Δ. Παγγαίου στήριξαν από την πρώτη στιγμή την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του αρχηγού της Ν.Δ.


Όπως είπε ο Φίλιππος Αναστασιάδης: Φεύγοντας οι άνθρωποι του θα πάρουν μαζί τους πλήρη στοιχεία για όλα. Παρόλο που η επίσκεψη είχε τοπικό χαρακτήρα, ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση με δηλώσεις και δεσμεύσεις πανελλαδικού χαρακτήρα που παίχτηκαν και από μεγάλες ιστοσελίδες και τύπο.


Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δυνατούς φίλους στο Δήμο Παγγαίου και ο Δήμος Παγγαίου ίσως να αποκτήσει έναν  καλό φίλο στο κοινοβούλιο και ίσως μελλοντικά και στην Πρωθυπουργία της Χώρας.

0
0
X
+
error: Content is protected !!