Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Κ. Αντωνιάδη με τη βουλευτή Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου παρουσία του τέως βουλευτή, Κώστα Μορφίδη για τα προβλήματα της Ν. Ηρακλείτσας με αφορμή το ψήφισμα ( ΕΔΩ ) του «Συλλόγου των κατοίκων του Νέου Οικισμού Νέας Ηρακλείτσας» 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της η βουλευτής Καβάλας «με αφορμή το από 20-8-2019 ψήφισμα του «Συλλόγου των κατοίκων του Νέου Οικισμού Νέας Ηρακλείτσας», που εδρεύει στην Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, σχετικά με τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και στην μετακίνηση των πεζών, που προκαλούνται  από την ακαταλληλότητα του επαρχιακού οδικού άξονα – οδός Μακεδονίας – που συνδέει το Παλαιό Τσιφλίκι με την Νέα Πέραμο και διέρχεται του οικισμού, επισκεφτήκαμε σήμερα μαζί με τον τέως βουλευτή Καβάλας ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μορφίδη τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη.

Τονίσαμε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη την αναγκαιότητα να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα των κατοίκων, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος, μολονότι εξυπηρετεί ολόκληρη την δυτική παραλιακή ζώνη Ν. Καβάλας, έχει αφεθεί χωρίς πεζοδρόμια, διαβάσεις, σηματοδότες, προστατευτικές νησίδες και αστυνόμευση, γεγονός που ενέχει μεγάλη επικινδυνότητα για τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής αλλά και για τους πολυάριθμους τουρίστες.

Επίσης, ζητήσαμε να μας ενημερώσει για την ήδη εγκεκριμένη από το 2016 χρηματοδότηση για την δημιουργία κυκλικού κόμβου και την πορεία του έργου και πήραμε την διαβεβαίωση ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε στην κατοχή μας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα ευρεία σύσκεψη, στην οποία θα κληθούν και τα μέλη του Συλλόγου».

0
0
X
+
error: Content is protected !!