Στη ΝΟΔΕ Καβάλας ψάχνονται

Αμηχανία, προβληματισμός και δυσφορία επικρατεί στο χώρο της Ν. Δημοκρατίας μετά από αυτά που συνέβησαν  στην Ελευθερούπολη την Παρασκευή.  Τρία πρωτοκλασάτα ονόματα συν ένας εν΄ενεργεία Βουλευτής Καβάλας κλήθηκαν από την ΝΟΔΕ Καβάλας να μιλήσουν σε ένα παντελώς άδειο Αμφιθέατρο. 
Η ΝΟΔΕ Καβάλας είχε επιλέξει το Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης “Φρίξος Παπαχρηστίδης” την Παρασκευή το απόγευμα για την κομματική εκδήλωση ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της ΝΔ κ.Κυριάκου  Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με ομιλητές τους κυρίους Θ.Καράογλου,  Δ.Σταμάτη και  Μ. Λαζαρίδη. Εκδηλώσεις τέτοιους είδους ήταν προγραμματισμένες αυτό το Σάββατο σε όλη την Β. Ελλάδα.  Θυμίζουμε ότι πριν λίγες  εβδομάδες η Ελευθερούπολη είχε υποδεχτεί θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θυμίζουμε επίσης ότι πριν λίγους μήνες το Αμφιθέατρο “Φρίξος Παπαχρηστίδης” σε αντίστοιχη πολιτική εκδήλωση στελεχών της  οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα  ήταν κατάμεστο και με κόσμο ακόμα και έξω από την Αίθουσα, την Παρασκευή στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας ήταν παντελώς άδειο.  61 κεφάλια καταμετρήθηκαν στην αίθουσα και αν από αυτούς αφαιρέσουμε τους  6 του πάνελ, 3 δημοσιογράφους, 1 ηχολήπτη και τουλάχιστον 12 της “συνοδείας” των ομιλητών , τότε  οι αριθμοί φοβίζουν.
Αμήχανοι !
Αμηχανία από το θέαμα  του απόλυτου καινού ψηφοφόρων,  αλλά και επειδή πολλοί πρώην, νυν, νέοι, παλαιοί, αλλά όλοι στο ίσως… (ο Πρόεδρος αποφασίζει)… βρέθηκαν αμήχανα πλάι πλάι στο ίδιο πεζοδρόμιο και στην ίδια άδεια αίθουσα υπομονετικά  μήπως ξαφνικά εμφανιστεί κόσμος.
Το σύντομο βίντεο είναι από την προσέλευση και είσοδο.

Ο Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος στον χαιρετισμό του δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός της άδειας αίθουσας, λέγοντας “δεν είμαστε πολλοί και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει ….. αλλά και να μας κάνει όλους να συνειδητοποιήσουμε  το μέγεθος της δυσκολίας  του εγχειρήματος και της ευθύνης της κινητοποίησης  της κοινωνίας” και τόνισε “Αν κάνουμε όλοι την δουλειά μας τότε μόνο θα έρθει το επιδιωκόμενο”!  Σε πολιτικό επίπεδο ο Ν. Παναγιωτοπουλος έκανε λόγο για Αγύρτες και απατεώνες και κατήγγειλε την κυβέρνηση Τσίπρα για Πολιτική Απάτη. 

 
Ο στα ίδια πλαίσια ο κ.Καράογλου όταν πήρε τον λόγο, δηλώνει σίγουρος ότι το 2018 θα είναι χρονιά εκλογών και μεταξύ των άλλων κατήγγειλε και εκείνος τον κ Τσίπρα για ψεύτικες υποσχέσεις.

Τον λόγο μετά πήρε ο κ Δ. Σταμάτης

Και τελευταίος ομιλητής ο Μακάριος Λαζαρίδης οποίος ανέπτυξε τα επόμενα βήματα.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
2,013 προβολές
X
+