Αγαπητοί αναγνώστες μετά από ένα τετραήμερο ταλαιπωρίας θέλω να πιστεύω ότι το paggaionet σιγά σιγά επανέρχεται σε “κανονική λειτουργία”. Όπως πολλοί θα διαπιστώσατε η πρόσβαση στο paggaionet εμποδιζόταν από διάφορα διαφημιστικά και μη μηνύματα αφού η σελίδα μας είχε πέσει θύμα κακόβουλων Hackers που όλα δείχνουν ότι προέρχονται από γειτονική χώρα. Η ζημιά ήταν μεγάλη αφού πολλές φορές επαναφέραμε την σελίδα μας αλλά πάλι μετά “έπεφτε”. Οι τεχνικοί μας εδώ και του παρόχου μας στην Αθήνα ( και τους ευχαριστώ) εργάστηκαν πολύ σκληρά, νέο λογισμικό εγκαταστάθηκε αφού το παλαιό είχε “μολυνθεί” με αποτέλεσμα να διαγράφονται συνεχώς αρχεία. Αυτός είναι ο λόγος που θα παρατηρήσετε ότι πολλά απουσιάζουν από την σελίδα μας: Διάφορες  εφαρμογές, λειτουργίες, ύλη, διαφημιστικά  κλπ. Προσπαθούμε να τα ανακτήσουμε ή να τα δημιουργήσουμε και πάλι. Ζητάμε την κατανόηση σας και ειδικότερα των διαφημιζομένων στην σελίδα μας, που έχουν δει τα διαφημιστικά τους να εξαφανίζονται. Για μια φορά ακόμα ευχαριστώ τους τεχνικούς για την συνεχή προσπάθεια και όλους εσάς για την κατανόηση σας. 

Υ.Γ. 1

Θυμίζουμε ότι “όλως τυχαίως” η τελευταία φορά που η σελίδα μας (τότε και το paggeosos) είχαν πέσει θύματα hackers ήταν τον Απρίλιο και Μάιο του 2014 λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, βρε τι είναι αυτές οι συμπτώσεις……

Υ.Γ. 2

Τις επόμενες ώρες θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε την ειδησεογραφία των προηγούμενων ημερών η οποία από ότι φαίνεται εξελίσσετε σε πολύ ενδιαφέρουσα……. 

Και σίγουρα μην χάσετε την αυριανή ραδιοφωνική μας εκπομπή στις 9 π.μ.   ” ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ” γιατί έχουμε πολλά να πούμε.

0
0
X
+
error: Content is protected !!