Σημαντική ΔΩΡΕΑ στο Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστούν από καρδιάς τον κύριο Βαή Βαή και την Ομόρρυθμο εταιρεία «ΜΑΛΑΜΙΔΟΥ Ο.Ε.» με έδρα τον Πρίνο Θάσου, για την σημαντική στήριξη, των σκοπών και του σημαντικού Εθελοντικού – Κοινωνικού έργου μας.

Συγκεκριμένα η εταιρία «ΜΑΛΑΜΙΔΟΥ Ο.Ε.», στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, της προσφοράς και της ευαισθησίας, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, μας Δώρισε Ηλεκτρολογικό Υλικό απαραίτητο για την ολοκλήρωση μιας κατοικίας.

Η κάθε προσφορά για το Σωματείο μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό, καλύπτοντας ό,τι μας ζητηθεί σχετικό με τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

Το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» αποτελεί πλέον, χάρη στη μεγάλη στήριξη των Δωρητών και όλων των πολιτών που συμμετέχουν στις δράσεις του, ένα Ισχυρό στήριγμα για τα παιδιά που ενηλικιώνονται και που λόγω του ισχύοντος Νομικού πλαισίου απομακρύνονται από το Π. Π. Π. Καβάλας (πρώην Παιδόπολη).

Γι αυτά τα παιδιά που αναγκάζονται να ενταχθούν στο ιδιαίτερα δύσκολο κοινωνικό περιβάλλον, μόνα τους, το Σωματείο μας έχει αποφασίσει, στο ξεκίνημα της αυτόνομης ζωής τους να τα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις ψυχικά και υλικά.

Σήμερα, που οι κοινονικοοικονομικές συνθήκες στη Χώρα μας είναι πολύ δύσκολες και τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, ευχόμαστε να συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε και να επιρεάζουμε θετικά και καθοριστικά ανθρώπους που θα μετέχουν στην Κοινωνία μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας.

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Παναγιώτης Αγαπητός Αικατερίνη Βασιλοπούλου – Ταουσάνη

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
942 προβολές
X
+