Σε πλήρη εξέλιξη η οργάνωση της Λευκής Νύχτας στην Ελευθερούπολη.

Με έγγραφο που έφτασε στον Δήμο Παγγαίου και αναρτήθηκε στην διαύγεια έγινε γνωστό ότι εγκρίθηκε το αίτημα του δήμου Παγγαίου και του Εμπορικού συλλόγου για παράταση ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Ελευθερούπολης την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017, έως και την 00.00 νυχτερινή, στο πλαίσιο της διοργάνωσης δράσης << Λευκή Νύχτα >>

Συγκεκριμένα στο έγγραφο αναφέρεται:  

Η Επιτροπή Ανάπτυξης μετά από διαλογική συζήτηση των μελών και έχοντας υπόψη το άρθρο 164 του
Ν. 3852/ 2010
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Εγκρίνει την παράταση ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων πέραν του εθνικού
πλαισίου ωραρίου στην πόλη της Ελευθερούπολης την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017, έως και την 00.00
νυχτερινή, με την υποχρέωση για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας ως προς τα δικαιώματα των
εργαζομένων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης δράσης << Λευκή Νύχτα >> στην αγορά της Ελευθερούπολης από τον Εμπορικό Σύλλογο Ελευθερούπολης, όπως ειδικότερα αναφέρεται στην εισήγηση της υπηρεσίας. Η παρούσα απόφαση έλαβε α/α 82/2017.

Σε επαφή που είχαμε με την πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου Αποστολία Δημητρακούδη μας ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ελευθερούπολης  Χρήστο Μποσμπότη η επιχείρηση του Δήμου εργάζεται πυρετωδώς για την διεξαγωγή της “Λευκής Νύχτας” στην Ελευθερούπολη. Όπως μας είπε η κα Δημητρακούδη η φετινή διοργάνωση  που γίνεται με την συνεργασία του εμπορικού συλλόγου και θα αρχίσει στις 5 μ.μ. την Παρασκευή 2 Ιουνίου θα είναι ανανεωμένη και θα περιλαμβάνει διάφορα δρώμενα σε κεντρικούς δρόμους της Ελεθερούπολης με χορούς, μουσική, αθλοπαιδιές και άλλες πολλές εκπλήξεις. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με την συναυλία του συγκροτήματος Ιμαμ Μπαϊλντί στη κεντρική πλατεία της Ελευθερούπολης. 

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. 

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
3,207 προβολές
X
+