Σε Ινδικών συμφερόντων fund με έδρα το Λονδίνο περνά το Elefthere Seaside Luxury Thermal Spa Resort (θα αλλάξει όνομα), δηλαδή το ξενοδοχειακό συγκροτήματος κατηγορίας 5 αστέρων, στην περιοχή των Λουτρών Ελευθερών Καβάλας.
Μάλιστα κατόπιν συμφωνίας οι Ινδοί θα δώσουν το δικό τους brand name στο ξενοδοχείο και αυτομάτως, θα «τρέξει» κάποια δικά του κατασκευαστικά σκέλη στη διαμόρφωση του καταλύματος, γεγονός από τα 32-33 εκατ. ευρώ που ακουγόντουσαν μέχρι σήμερα κόστος για την KNC έχει πέσει κάπου στα 20-25 εκατ. ευρώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bizness.gr, ο επενδυτής ένα fund ινδικών συμφερόντων με έδρα το Λονδίνο που θα αναλάβει το ξενοδοχείο βρίσκεται stand by. Η εμπορική συμφωνία ανάμεσα στην ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ RESORTS IKE και τον επενδυτή είναι υπαρκτή και θα ενεργοποιηθεί, με την αδειοδότηση του project.

Από τη στιγμή που το έργο λάβει το «πράσινο φως», τότε με βάση τις πληροφορίες μέσα σε περίπου 1,5 χρόνο οι κατασκευές αναμένεται να έχουν φτάσει στο τέλος τους.

0
0
X
+
error: Content is protected !!