Χρειάστηκε μια μέτρια βροχή και πάλι για να εμφανιστούν στη Ν. Πέραμο (και αλλού) τα γνωστά προβλήματα. Σημεία γνωστά που με μια νεροποντή γίνονται λίμνες , ποτάμια, όπως καταγγέλλουν  οι δημότες σε αναρτήσεις τους.

Σήμερα λοιπόν οι καταγγελίες πάλι ίδιες, στα ίδια σημεία, τα ίδια προβλήματα. Προβλήματα που ο δήμος Παγγαίου χρόνια τώρα τα ξέρει…….. (8 χρόνια από αυτά Αναστασιάδης) αλλά…….

Αλλά οι δημότες Παγγαίου και η διοίκηση Παγγαίου κυριολεκτικά βρίσκονται σε διαφορετικό αλλά παράλληλο Σύμπαν.

Όταν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών , μετρούν τα προβλήματα, προσπαθούν να βρούνε τρόπο να φτάσουν στα σπίτια τους.  ΑΛΛΑ κυριότερα παλεύουν μόνοι τους να προστατεύσουν τις περιουσίες τους για τις επόμενες μέρες από τις επερχόμενες όπως προβλέπονται έντονες βροχές.

Την  ίδια ακριβώς ώρα που οι δημότες παλεύουν μόνοι να συνέλθουν και να προλάβουν τα χειρότερα, ο τοπικός αντιδήμαρχος απών , αλλά και η διοίκηση απούσα.  Και για να δούμε που ήταν και που είναι;

Είπαμε παράλληλο σύμπαν.

Φιέστα, φιέστα ΦΙΕΣΤΑ !  

Από σήμερα το βράδυ έρχονται βροχές και όλες τις επόμενες μέρες και μάλιστα έντονες , και μόλις χτες βράδυ με λίγες βροχές  είχαμε τα πρώτα προβλήματα.. άραγε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες;;; 

Ξέρω ξέρω, πάλι θα ακούσουμε τα γνωστά από τον Δήμαρχο:  Φταίει η κλιματολογική αλλαγή, φταίνε οι δημότες, φταίει ο πόλεμος, οι Ρώσοι , η ενεργειακή κρίση , ο Χατζηπετρής, ο Ξουλόγης, οι πρώην κλπ……. 

Άντε καλά κρασιά και καλή τύχη στο φλουρί…….

 

 

 

 

 

42
0
X
+
error: Content is protected !!