Σερφάροντας 9/7/2017

Οι  νεροποντές του Σαββατοκύριακου έστω και μικρής διάρκειας σε πολλά σημεία του Δήμου έφεραν προβλήματα και ακυρώσεις και αναβολές σε πολλές εκδηλώσεις. Ειδικότερα στην Ελευθερούπολη η μπόρα που ξέσπασε χτες δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία αυτοκινήτων και πολλοί ήταν αυτοί που παραπονέθηκαν για βουλωμένα, ακόμα για ανύπαρκτα φρεάτια, μάλιστα κάποιοι το σχολίασαν και στο F.B.

Λόγω της κακοκαιρίας υπήρξαν και πολλές επιπτώσεις σε εκδηλώσεις. 

 

 

 

Το Παγγαιορείτικο  αντάμωμα στο Παλαιοχώρι αναβλήθηκε για την Παρασκευή 13/7 

 

 

 

 

 

Το 4ο τουρνουά 3Χ3 του ΓΣΕ αναβλήθηκε και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Αναβολή και στο τσάι της Φιλοπτώχου.

Η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου ανακοίνωσε ότι φέτος στην ετήσια συναυλία στα Κάστρα της Περάμου θα εμφανιστεί ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την Μιρέλα Πάχου. 

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Δήμου Παγγαίου για τον τίτλο της Ευρωπαϊκή Πόλης Αθλητισμού για το 2019. Αυτόν τον τίτλο τον απονέμει μια Μ.Κ.Ο δηλαδή μη κερδοσκοπικός οργανισμός ACES EUROPE. Όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της  ACES EUROPE δήμος Παγγαίου θα υποβάλει φάκελο και αφού καταβάλει  ένα κόστος υποψηφιότητας (Fee as candidate) θα αξιολογηθεί από μια επιτροπή που θα επισκεφτεί τον Δήμο μας.  Αν το αίτημα του Δήμου γίνει αποδεκτό τότε η ανακήρυξη του ως  Ευρωπαϊκή Πόλης Αθλητισμού γίνεται σε μια τελετή (φιέστα) στο Ευροκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. 

Τα “οφέλη” αυτής της ανακήρυξης όπως γράφει στην ανακοίνωση του ο Δήμος είναι:   

Υποστηρίζουμε την υποψηφιότητα του Δήμου Παγγαίου στο διαγωνισμό που διοργανώνει ο οργανισμός ACES EUROPE για τον τίτλο της Ευρωπαϊκή Πόλης Αθλητισμού για το 2019, διότι πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα συμβάλει στην ανάπτυξη τόσο του αθλητισμού σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, όσο και της τοπικής οικονομίας.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο άλλος μοναδικός Ελληνικός δήμος που έχει πάρει αυτόν τον “τίτλο” είναι ο Δήμος Ευρώτα το 2017.  

 
ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
1,005 προβολές
X
+