Για μια φορά ακόμα ο Γ. Πασχαλίδης έκανε την διαφορά. Είναι ο μόνος από το περιβάλλον της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας που φαίνεται να ενδιαφέρεται και τρέχει για την επίλυση του προβλήματος με τους εργαζόμενους στην Β.Φ.Λ.
Σε αντίθεση με άλλους “ξένους” ακόμα στην κοινωνία της Καβάλας που έπεσαν στην λούμπα που έστησαν γνωστοί που εξακολουθούν να πουλούν εκδούλευση σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς κύκλους και παρουσίαζαν τον όποιο Νεοδημοκράτη ασχοληθεί με το θέμα να είναι εκτός Ιδεολογίας Νέας Δημοκρατίας. Όχι μόνον τους διέψευσε ο Γ. Πασχαλίδης αφού δήλωσε ότι δεν υπήρξε κομματική γραμμή, αλλά με παρέμβαση του ζήτησε συμφιλιωτική συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας και μέσα στις επόμενες 10 ημέρες αναμένεται να υλοποιηθεί η υπόσχεση παραγόντων του Υπουργείου Εργασίας προς τον βουλευτή Καβάλας για διαμεσολάβηση, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της επανόδου των εργαζομένων στο εργοστάσιο λιπασμάτων.

Ένας συνάνθρωπος μας 79 ετών έχασε την ζωή του σε τροχαίο χτες στην Ελευθερούπολη.Το ατύχημα φέρεται ότι έγινε όταν ο ηλικιωμένος προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο μπρος από το σπίτι του στην είσοδο της Ελευθερούπολης και διερχόμενο όχημα τον παρέσυρε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Έρευνα διεξάγει για το συμβάν η Τροχαία.

Μεγάλη έκταση σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο έχουν πάρει οι καταστροφές στις βραχογραφίες του Παγγαίου. Θέμα που ανάδειξε ο ερευνητής και  ιστοριοδίφης και δικηγόρος Θόδωρος Δ. Λυμπεράκης.  Μεγάλες εφημερίδες όπως η Καθημερινή και μεγάλα shites ασχολήθηκαν με το θέμα. Ακόμα και πρώην Βουλευτές π.χ. ο Κ. Μορφίδης ασχολήθηκε με το θέμα.
Το θέμα φαίνεται δεν άγγιξε τις τοπικές αρχές και από πλευράς Δήμου Παγγαίου ή περιφέρειας δεν υπήρξε καμία  αναφορά ή σχολιασμός ή έστω κάποια καταδίκη του συμβάντος. Ίσως ακούσουμε κάτι από αυτούς ως ιστορικό πλέον γεγονός, στο Γ΄συνέδριο Ιστορίας που όπως μαθαίνουμε φέτος θα επιχορηγηθεί από τον κ Μέτιο.

Τώρα που τελείωσαν οι γιορτές & οι εκδηλώσεις άρχισαν οι πίτες στον Δήμο Παγγαίου, η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου έκανε χτες την αρχή με την παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου. Άγνωστο σε ποιόν έπεσε το φλουρί…

0
0
X
+
error: Content is protected !!