Σερφάροντας 7/5

Έφτασε το καλοκαίρι και μηχάνημα του  Δήμου Παγγαίου άρχισε τον καθαρισμό των παραλιών. Το ξεκίνημα έγινε από τις παραλίες Περάμου και Ν. Ηρακλείτσας.

 

Μαζί με τα μηχανήματα καθαρισμού σε όλες τις παραλίες έχουν  έχουν εμφανιστεί  και οι γνωστοί “ομπρελάκηδες” που άρχισαν να πακτώνουν τις ομπρέλες τους, τραπεζάκια τους, ξαπλώστρες τους  ώστε να οριοθετήσουν την θέση τους για την φετινή σεζόν. 

Επίσης το γνωστό πρόβλημα στο πάρκινγκ της Ν. Ηρακλείτσας επέστρεψε αφού ήδη έχει γίνει κατάληψη και έχει δημιουργηθεί το γνωστό ετήσιο free “κάμπινγκ”.  

φωτο Αρχείου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε Akrolithos Paggaio Trail Run 2018 ξεπέρασαν τις 250 οι συμμετοχές. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Α.Μ.Θ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης την Δευτέρα 06 Μαίου 2018 και ώρα 11:30 π.μ στο γραφείο του (Διοικητήριο – 4ος όροφος) θα βραβεύσει τους Μαθητές και Καθηγητές του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου – Καβάλας για την ταινία μικρού μήκους Generation Gap… Revisited που απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας της κριτικής επιτροπής SAFTAS στο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Θεάτρου.

 

Σήμερα συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου με θέμα το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών: “Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Εμβάθυνση της Δημοκρατίας-Ενίσχυση της Συμμετοχής-Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ [Πρόγραμμα "ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ “

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
1,205 προβολές
X
+