Ένας αγαπητός άνθρωπος έφυγε.

foto proini

Χτες κηδεύτηκε στην Μουσθένη ο Βαρδής Μαυρόπουλος, ο αγαπητός σε όλους Βαρδής ήταν ο ιδρυτής του Φρίξου Ελευθερούπολης στις αρχές της δεκαετίας του 80.  Διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Ορφέα τη δεκαετία του 60.

Πίτες, πίτες και πίτες.

Στο Πευκόραμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα η παράταξη “Σωστή επιλογή” την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος. Στην εκδήλωση παρέστει ο διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερουπόλεως κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λυμπεράκης και ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Δήμου Παγγαίου κ. Παύλος Χατζηλιάδης καθώς και μεγάλος αριθμός μελών και φίλων της παράταξης.

Στο cafe Status o σύλλογος Νέου οικισμού Νέας Ηρακλείτσας έκοψε την πίτα του το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος Ελευθερών κ.  Χρ. Πριονίδης  καθώς και ο προέδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Θ. Παπαδόπουλος.

Η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης . Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος. Στην κοπή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Παγγαίου.

Την πίτα του έκοψε και το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Παγγαίου 《Δημοτική Ανασυγκρότηση》

Χωρίς προβλήματα και μόνο με ωραίες εικόνες  η χτεσινή χιονόπτωση στο Δήμο Παγγαίου.

 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!