Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο είχαμε στο γνωστό δρόμο καρμανιόλα στη Ν. Ηρακλείτσα μεταξύ Ι.Χ και δίκυκλου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μηχανής που μεταφέρθηκε καθυστερημένα λόγω του κλειστού κόμβου του  Αγ. Ανδρέα με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Καβάλας. Στο συγκεκριμένο σημείο εξόδου της Ν. Ηρακλείτσας έχουν σημειωθεί πολλά σοβαρά τροχαία και δυστυχώς Δήμος, περιφέρεια και τροχαία εδώ και χρόνια παραμένουν θεατές, κάντε κάτι πριν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Παρά την μεγάλη έλλειψη τουριστών, είχαμε κυκλοφοριακό χάος όταν λόγω της κακοκαιρίας ο κόσμος έφυγε από τις παραλίες του Δήμου Παγγαίου. Ο κλειστός κόμβος του Αγίου Ανδρέα  πέρα από την ταλαιπωρία των οδηγών, θέτει σε κίνδυνο και τις ανθρώπινες ζωές των οδηγών αλλά και των κατοίκων των οικισμών αφού η κίνηση διοχετεύεται μέσω αυτών. Καλό θα ήταν κάποιοι στον Δήμο που δεν θέλουν να σπάσουν αυγά με την εξουσία και την Εγνατία (κράτος εν κράτει) να ασχοληθούν με το θέμα, πριν θρηνήσουμε θύματα.

1 Ιουλίου και ο νόμος ορίζει οι παραλίες να διαθέτουν Ναυαγοσώστες, με καθυστέρηση στις παραλίες της Καβάλας και με παρολίγο πνιγμό 6 ατόμων. Στις παραλίες του Δήμου Παγγαίου, γνωρίζει κανείς αν οι ναυαγοσώστες έπιασαν δουλειά;

Εντάξει κατανοητό ότι κάποιοι πλήττονται,  καλό το ευρώ αλλά βρε παιδιά τα σάβανα δεν έχουν τσέπες. Δεν μπορώ να ακούω χαζά ότι κάποιοι θέλουν να βλάψουν την Θάσο, Παγγαίο και την περιοχή γενικά  και για αυτό έκλεισαν τα σύνορα με την Σερβία. Στη Σερβία τα κρούσματα έχουν αυξηθεί ραγδαία, το Βουκουρέστι και δεκάδες άλλες πόλεις είναι σε κατάσταση lock down και εμείς παρακαλούμε να έρθουν Σέρβοι τουρίστες. Και κακώς η Κυβέρνηση δηλώνει ότι στις 15 Ιουλίου θα αποφασίσει ξανά αν θα ανοίξει πάλι τα σύνορά και αφήνει φρούδες ελπίδες, δηλαδή τι περιμένει ότι σε 10 μέρες και μετά την έξαρση θα είναι ασφαλές να έρθουν στην χώρα μας Σέρβοι;  Στην Σκιάθο που δεν είχε κρούσμα από την αρχή της Πανδημίας, το πρώτο της κρούσμα ήταν Σέρβα τουρίστρια που έφτασε στην χώρα μας πριν λίγες μέρες και τώρα όλοι τρέχουν στη Σκιάθο για Ιχνηλάτηση των επαφών της.  Ας προσέξει η κυβέρνηση μην βρεθούμε και εμείς ξαφνικά σε lock down κατάσταση σαν Χώρα.

Ατόπημα και μεγάλο επικοινωνιακό λάθος τηλεοπτικής εμφάνισης θεσμικού παράγοντα του Δήμου Παγγαίου τάχα για να διαψεύσει δήθεν φήμες για κρούσμα κορονοϊού στον Δήμο Παγγαίου. 

Μετά την καταγγελία Μπαταλογιάννη στην εισαγγελία Καβάλας για τις αυθαιρεσίες και τις πακτωμένες προίκες στις παραλίες του Δ. Παγγαίου, είχαμε μια πρώτη προσπάθεια και μάλλον τελευταία στις παραλίες Οφρυνίου. Υπήρξαν και οι προειδοποιήσεις του Αντιδημάρχου Ελευθερών Χρ. Πριονίδη  που όπως φαίνεται μάλλον να μένουν άσφαιρες , αφού μετά από κάποιες  αντιδράσεις ιδιοκτητών γνωστού οικήματος στη Ν. Ηρακλείτσας ξεχάστηκαν και έκτοτε η πακτωμένη ομπρέλα, ξαπλώστρα, καρέκλα και τραπεζάκι έγινε must  και ευδοκιμεί στην περιοχή ακόμα και από τους λιγοστούς τουρίστες . Το δόγμα δεν σπάμε αυγά φαίνεται να  αποφάσισε άτακτη υποχώρηση, γιατί όποια ενέργεια σήμερα εκθέτει κάποιους “συναδέλφους αντιδημάρχους και” που στο πρόσφατο παρελθόν δεν έκαναν καμία ενέργεια. Δυστυχώς είδαμε και το λυπηρό, κάποιους να εκμεταλλεύονται ακόμα και τα άτομα ΑΜΕΑ όταν τα ενέπλεξαν σε δελτίο τύπου και στο αριβίστικο πολιτικό τους παιχνίδι.   Το αποτέλεσμα περιμένουμε……… 

0
0
X
+
error: Content is protected !!