Έντονη βροχή αναμένεται για σήμερα το απόγευμα και αύριο στην περιοχή μας, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ηπιότερα φαινόμενα από τις τελευταίες μέρες.  

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρ. Μέτιος βρέθηκε στην Θάσο και δήλωσε ότι “οι ζημίες «δεν είναι μεγάλες…..” σοκάροντας τους κατοίκους των περισσότερων περιοχών της Θάσου. Φανταστείτε τον Μέτιο να ερχόταν στον Δ. Παγγαίου, θα έβγαζε μικροσκόπιο για να βρει τις ζημιές…….

Μετά και την δήλωση του:  Ζήτησα από τον περιφερειάρχη ΑΜΘ κ Μέτιο να κάνει δεκτό το αίτημα των δημάρχων Καβάλας & Θάσου για κήρυξη συγκεκριμένων περιοχών σε κατάσταση έκτακτης κατάστασης . Ο κ Μέτιος έκανε δεκτό το αίτημα μου.
Πολλοί είναι αυτοί στους ανωτέρω δήμους που συζητάνε να αλλάξουν την προσφιλή έκφραση “Δεν μας ……….. ρε Νταλάρα”  σε “Δεν μας …….. ρε Μακάριε.  

Ικανοποίηση στον Δ. Παγγαίου που ο Μέτιος έκανε δεκτό το αίτημα “έκτακτης ανάγκης”  χωρίς την παρέμβαση του  συγκεκρημένου βουλευτή.  Συγχαρητήρια στον Φιλ. Αναστασιάδη. 

Προβληματισμό και αγωνία προκαλεί το γεγονός ότι τα Τενάγη είναι πλημμυρισμένα τόσο νωρίς. Το ερώτημα είναι αν ο ΤΑΡ λειτουργεί με ασφάλεια και υποβρύχια.

Προεκλογικά των Μάιο 2019 βγήκαν τα συνεργεία περιφέρειας και Δήμου και έκλειναν πρόχειρα με φτυάρια άσφαλτο τις τρύπες στους δρόμους, σήμερα Νοέμβριος και μετά τις τελευταίες βροχές η άσφαλτος έφυγε και οι τρύπες επανήλθαν ακόμα πιο βαθιές και πιο πολλές. 

Καταγγελίες για μεγάλα προβλήματα στην αποκομιδή σκουπιδιών στην παραλιακή ζώνη. Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι σε περιοχές της Ν. Ηρακλείτσας  έχει να περάσει το σκουπιδιάρικο σχεδόν δυο εβδομάδες !!!!

Σήμερα συνεδριάζει το Περιφερειακό συμβούλιο Α.Μ.Θ.

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!