Σερφάροντας 4 – 4-2018

Η ομάδα των εφήβων του ΓΣΕ με την ιστορική νίκη με 87-78 επί του ΑΓΣΙ κατάφερε να προκριθεί στη τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα γίνει από 11 έως 15 Απριλίου στη Χερσόνησο Κρήτης με αντιπάλους την ΑΕΚ τον ΑΡΗ τον Ολυμπιακό, Ηράκλειο ΟΑΑ και Προμηθέας Πατρών. Καλή επιτυχία στην ομάδα.

  Στο υπουργικό συμβούλιο στην Αθήνα φάνηκε πως το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα είναι να στήσει διπλές κάλπες. Βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2019.

Και μιλώντας για εκλογές είναι να απορείς παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στον εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Καβάλας ενόψει της κατάρτισης του ψηφοδελτίου για τις βουλευτικές εκλογές, πραγματική ανθρωποφαγία. Νέα άτομα με νέα “ήθη και έθιμα” έχουν ταράξει και θολώσει τα νερά και δυστυχώς σε αυτή την κατρακύλα ακολουθούν και κάποιοι παλιοί και έμπειροι και το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν κακό στην παράταξη και στον εαυτό τους. Μπράβο στο πρώην βουλευτή του Παγγαίου Γ. Πασχαλίδη, ο οποίος ναι μεν από την αρχή έχει εκφράσει την επιθυμία του να είναι και πάλι υποψήφιος (και δικαίως) αλλά μένει μακρυά από αυτά τα “ήθη και έθιμα” και ίσως αυτό να είναι και το μυστικό της επιτυχίας του.

Και αφού μιλάμε για “νέα ήθη και έθιμα” δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο δελτίο τύπου που έλαβα με το “πρόγραμμα Εκκλησιασμού” υποψηφίου βουλευτή που για παράδειγμα γράφει:

Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου
19:00: Ακολουθία των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Ελευθερούπολης
20:00: Ακολουθία των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμυγδαλεώνα
21:30: Ακολουθία των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Καβάλας

Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου

17:00: Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κοιμητηρίου Καβάλας
19:30: Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου Νέας Καρβάλης
20:30: Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χρυσούπολης

Δεν ξέρω πως να σχολιάσω, προς τι η ενημέρωση του τύπου επ΄ αυτού;
Και απλά κανείς διερωτάται και το άλλο, ο εκκλησιασμός θα γίνεται από το αυτοκίνητο;

Και κλείνοντας εορταστικά να πω ότι είχα την χαρά να είμαι προσκεκλημένος (ευχαριστώ τους καλούς συναδέλφους) στα γυρίσματα του εορταστικού Πασχαλινού προγράμματος του καναλιού CENTER που θα προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα, με την συμμετοχή Πολιτιστικών συλλόγων και του συγκροτήματος “Τα Πέριξ”, να το παρακολουθήσετε θα σας κρατήσει υπέροχη συντροφιά την Κυριακή του Πάσχα.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,404 προβολές
X
+