Προχτές γράψαμε ΕΔΩ για την “σεμνότητα” του, ποιος την έχασε ξαφνικά για να την βρει ο άλλος άμεσα. Όλα είναι θέμα παιδείας και φαίνεται…. δεν του είπε κάποιος ότι “κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό”. Δεκάδες απλοί και μη άνθρωποι έτρεξαν, ο καθένας με τον τρόπο του και το υστέρημα του να βοηθήσει τον Θανάση, γιατί το ανάλγητο κράτος σου για μια φορά ακόμα δεν έκανε σωστά την δουλειά του και κανένας δεν το διαλάλησε, μόνο εσύ. Ξύγκι και από την μύγα για κανένα σταυρουλάκι και για κανένα like στο f.b. (βρομίσαμε προβατίλα) και πάνω από όλα γλύψιμο στον υπουργό και το κόμμα. Το θλιβερό σου “κατόπιν ενεργειών μου” αντικαταστάθηκε με τη θλιβερή παράφραση: Προσωπικά, συναντήθηκα με τον υπουργό, του ζήτησα κλπ . Ντροπή! Μάθετε να κάνετε την σωστά δουλειά σας από την αρχή και μην θέλετε μετά να βγείτε και ήρωες. Ντροπή και όνειδος…

Με ενέργειες του αντιδημάρχου Ελευθερών Χρ. Πριονίδη επανατοποθετήθηκε η γέφυρα στο κανάλι πίσω από την οδό Μπακογιάννη μετά την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ανακοινώθηκε ότι αντιδήμαρχος Πρωτογενούς τομέα ορίσθηκε ο Γιώργος Στάμος. Χτες για πρώτη φορά συνεδρίασε  η Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Παγγαίου, που συγκροτήθηκε πρόσφατα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εντύπωση έκανε και τροφή για σχόλια έδωσε η εικόνα ότι στα έδρανα δίπλα στον Δήμαρχο καθόταν ο Α. Καλλινικίδης και όχι ο αντιδήμαρχος Πρωτογενούς τομέα Γ. Στάμος, που περισσότερο  για περαστικός θεατής φάνηκε για μια φορά ακόμα στην αίθουσα. 

Πολλά τα παράπονα από τον πρώην δήμο Πιερέων και τα περισσότερα για την καθαριότητα, η συγκεκριμένη καταγγελία και φώτο από τα Δωμάτια δεν θέλει και πολλές εξηγήσεις.

Ένα νέο ομοίωμα ολοκληρώθηκε και πήρε την θέση του στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη στα Κηπιά Καβάλας, πρόκειται για το ομοίωμα του ηθοποιού Τομ Κρουζ.

0
0
X
+
error: Content is protected !!