Σερφάροντας 31-8-2018

 

 

Δήλωση φωτιά από τον Δήμαρχο Παγγαίου.

Οι δικές μας προσλήψεις διμήνων δεν είναι ίδιες με εκείνες της περιόδου Ξουλόγη. Μπορούμε στη δίκη την Τρίτη να τεκμηριώσουμε γιατί οι δικές μας προσλήψεις δεν είναι ίδιες με εκείνες που προηγήθηκαν. Ευελπιστούμε σε αθώωση, διότι εμείς δεν παρανομήσαμε. 

Γελάνε ακόμα και οι πέτρες.

Θυμό αλλά και γέλια έχει προκαλέσει η δήλωση του Ιορδάνη Αγγελίδη, φίλου του Μακάριου Λαζαρίδη.  Ο Ιορδάνης Αγγελίδης προς υπεράσπιση του Μακάριου Λαζαρίδη ο οποίος με την απαράδεκτη συμπεριφορά του  έχει κάνει μαλλιά κουβάρια την Νέα Δημοκρατία στην Καβάλα και Περιφέρεια, Ο Ιορδάνης Αγγελίδης δήλωσε αλαζονικά :  Αν μπορώ να του καταλογίσω κάτι είναι ότι καταδέχθηκε να ασχοληθεί με την Καβάλα. Για να βγάλει την Καβάλα από την αφάνεια.  Σιγά ρε μάγκες………. πήξαμε από σωτήρες…… 

Πάντως στη ΝΟΔΕ Καβάλας δεν γελάνε και ετοιμάζουν τη άλλη βδομάδα συγκέντρωση με στελέχη από την Αθήνα για την “αντιμετώπιση” του “φαινομένου” Λαζαρίδη. 

Δασοπροστασία

 Ο Δήμος Καβάλας και η υπηρεσία Ποιότητας Ζωής, συνεχίζει, με την καθοδήγηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τον καθαρισμό, τη διάνοιξη και την αποκατάσταση δασικών δρόμων που είναι χρήσιμοι για τη δασοπροστασία. Αυτά στον Δήμο Καβάλας συμμορφούμενος στον Περιφερειακό σχεδιασµό πρόληψης και ετοιµότητας για την αντιµετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.  Αλήθεια στον Δήμο Παγγαίου τι γίνεται; 

Για τον ιό του Δυτικού Νείλου. 

Σύμφωνα με τον Νομίατρο κ. Χρήστο Παπαδόπουλο στην Καβάλα δεν υπήρξε κάποιο κρούσμα αλλά συνέστησε την προσοχή όλων να μην εκτίθενται στα τσιμπήματα των κουνουπιών.

Συνεδριάζει στη Ξάνθη η ΚΕΔΕ.

Συνεδριάζει σήμερα στο δημαρχείο της Ξάνθης το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

 

 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
773 προβολές
X
+