Ήταν 16 Ιουλίου (ΕΔΩ) που η Ρουμανία έβαζε την Ελλάδα σε κατάσταση Κίτρινης Ζώνης. Πράγμα που σήμαινε ότι οι Ρουμανικές αρχές απαιτούσαν από τους Ρουμάνους και και άλλους τουρίστες που επιστρέφουν από διακοπές στην Ελλάδα, αν δεν έχουν κάνει και τα δύο εμβόλια ή αν δεν έχουν νοσήσει, κατά την είσοδο τους στην Ρουμανία να προσκομίζουν αρνητικό μοριακό τεστ των τελευταίων ωρών που να πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Αλλιώς θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα με την επιστροφή τους.
Πλέον η Ρουμανία έβαλε την Ελλάδα στο «κόκκινο» χρώμα και έτσι από αύριο 1 Αυγούστου όσοι επιστρέφουν από την Ελλάδα στην Ρουμανία θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα. Αποτέλεσμα οι Ρουμάνοι και άλλοι τουρίστες από νωρίς το πρωί σήμερα προσπαθούν να επιστρέψουν στην χώρα τους ώστε να μην χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα. Για τον λόγω κάνουν ακυρώσεις και διακόπτουν τις διακοπές τους. Ιδιώτες και πρακτορεία ακυρώνουν κρατήσεις στις περιοχές μας. Και Άρον άρον αποχωρούν κυρίως οδικώς και με αποτέλεσμα μεγάλη να είναι η κίνηση και των οχημάτων στο λιμάνι του Λιμένα.

Βρομιά και δυσωδία

Η αναφορά της κατάστασης στην Τούζλα (Παραλίας Οφρυνίου) και της ανεξέλεγκτης υπερκατοίκησης – υπερδόμησης, αναφορά με λέξεις Βρομιά και δυσωδία που αναρτήθηκε σε πολλές Βορειοελλαδίτικες ιστοσελίδες π.χ ΕΔΩ, δεν τιμούν κανέναν και δεν συμβάλουν στο Τουρισμό. Ειδικά όταν οι βολές και οι ευθύνες στρέφονται προς την διοίκηση του Δήμου όσο αναφορά και το άδειασμα των βόθρων αλλά βέβαια και για την ύπαρξη τους.  

Μυρωδιές και δυσωδία και στην Ν. Πέραμο. 

Πάντως και στη Νέα Πέραμο πολλές καταγγελίες για αποπνικτική ατμόσφαιρα και μυρωδιές και δυσωδία σχεδόν κάθε απόγευμα (βάση ανέμου) από την Ανατολή και πάνω. Με τους παραθεριστές και τουρίστες να υποφέρουν από την ¨γνωστή” κατάσταση….

Σκουπίδια, κάδοι πλυμένοι, άπλυτοι, υπαρκτοί, και ανύπαρκτοι, καθαριότητα, διακοπές στην υδροδότηση, προβλήματα στις παιδικές χαρές και οι ‘απειρες λακκούβες, για μια χρονιά ακόμα, κυριαρχούν στις συζητήσεις για την κατάσταση πέρα του κορωνϊου λες και τίποτα δεν αλλάζει….

Επίσης τα πολιτιστικά δρόμενα, εκδηλώσεις και η ανυπαρξία τους απασχολούν και ας μην ρίχνουμε τις ευθύνες μόνο στην πανδημία…….. 

    

0
1
X
+
error: Content is protected !!