Άλλο ένα δημοτικό συμβούλιο χτες.

Για μια φορά ακόμα θεσμικές διαφορές κατέληξαν σε προσωπική επίθεση…… 
Χτες χάλασαν και τις καρδίες τους  Μακεδονομάχοι συναγωνιστές …… 
Ότι παίχτηκε χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο δείχνει ότι η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές στο σωματείο των εργαζομένων θα είναι καυτή.  Ωμή? Κομματική? η παρέμβαση με τις διασπαστικές αναφορές που ακολούθησε στα social media; ή μου φάνηκε;  

Όσο για την ουσία, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι εντός των επόμενων ημερών οι εργαζόμενοι με ΕΣΠΑ θα λάβουν από τα λεφτά του Δήμου το 50% του δώρου. Όσο για τα δεδουλευμένα των 2 μηνών ούτε κουβέντα, τόνισε ότι ο δήμος δεν έχει την υποχρέωση αλλά αν μπορεί, αν μπορεί τότε μπορεί να συμβάλλει όπως έκανε στο παρελθόν, αλλά ο δήμος τώρα δεν μπορεί.
Αααα!  Θυμήθηκα μην ξεχάσω …… ακόμα ένα γραμμάτιο ξεπληρώθηκε χτες. 

Διαβάζω ότι στη Καβάλα άρχισε η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πόλης άντε και στα δικά μας. Δεν αργεί ή ….

Στο «μάτι» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έπεσαν 9.500 αυτοκίνητα με πινακίδες της γειτονικής χώρας, που θεωρούνται ύποπτα, για φορολογικές παραβάσεις των ιδιοκτητών τους.
Έλληνες φορολογούμενοι, ειδικά της Βόρειας Ελλάδας, ιδρύουν εταιρείες στη Βουλγαρία, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εικονικές.
Στις εταιρείες αυτές «χρεώνουν» τα Ι.Χ. αυτοκίνητα, ως εταιρικά, αποφεύγοντας την απόχη των τεκμηρίων στην Ελλάδα, αλλά και την πληρωμή του φόρου πολυτελείας, καθότι τα περισσότερα είναι μεγάλου κυβισμού.
Οι έλεγχοι διενεργούνται κατόπιν συνεργασίας των ελληνικών φορολογικών και τελωνειακών αρχών με τις αντίστοιχες αρχές της Βουλγαρίας, σε λίστα 9.500 οχημάτων τα οποία είχαν αρχικά ελληνικές πινακίδες και στη συνέχεια απέκτησαν βουλγαρικές έπειτα από ενέργειες των ιδιοκτητών τους.

0
0
X
+
error: Content is protected !!