Η σύγχυση στη Ν. Πέραμο συνεχίζει από το αλαλούμ ανακοινώσεων για τις διακοπές νερού, χτες ο ίδιος ο Δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης επιβεβαίωσε τις διακοπές (ΕΔΩ) για Δευτέρα έως Τετάρτη αλλά, άλλα λέει ο Μάκης Ζουμπλιός και τίποτα επίσημα η ΔΕΥΑ Παγγαίου. Μυστήριο! Κάτι γράψαμε πρόσφατα (ΕΔΩ) για αλαζονεία του 58% και χαλασμένο GPS και  εκεί στο Δήμο Παγγαίου κάποιοι ξίνισαν. 

Η παράταξη “ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ” θα κόψει την Τετάρτη 5/2 στις 18.30 στο Πευκόραμα στην Ελευθερούπολη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε ότι μετά από ενημέρωση την οποία είχε από τον ΕΛΓΑ εντός της εβδομάδας έρχονται τα πορίσματα για τις αποζημιώσεις των αγροτών του Παγγαίου. όσο για τις πληρωμές άγνωστο αν και εφόσον υπάρξουν ενστάσεις.

Μια ψυχρή μάζα θα μας επισκεφθεί από Τετάρτη με χιόνια στα ορεινά, ίσως κάποια χιόνια Τετάρτη προς Πέμπτη και σε χαμηλότερο υψόμετρο σε κάποια σημεία στην Α.Μ.Θ.  

30 χρόνια Ε.Ο.Σ. Καβάλας.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ώρα 19.00, στη Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας.

30 χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την ίδρυση του ιστορικού, πλέον, σωματείου της πόλης μας, και ο σύλλογος ετοιμάζει ειδική εορταστική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου, στην Δημοτική Καπναποθήκη, στην πλατεία του Καπνεργάτη. Τρεις δεκαετίες αθλητικής και πολιτιστικής δράσης, καθώς και κοινωνικής προσφοράς, θα είναι το περιεχόμενο της εκδήλωσης, που θα ξεκινήσει στις 19.00 το βράδυ, στον 4ο όροφο του κτιρίου, και θα περιλαμβάνει ομιλίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ιστορία του συλλόγου, ενώ στο τέλος θ’ ακολουθήσει μπουφές. Ο σύλλογος καλεί τους φίλους, τα μέλη και όλους τους Καβαλιώτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

λογκο.jpg

 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!