Σήμερα 3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρια και το ΝΠΔΔ ” Κοινωνική Φροντίδα και Προσχολική Αγωγη” διοργάνωσε γιορτή στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης.

Ζωή Απαζίδου Πρόεδρος Νομικού Προσώπου – Κοινωνική Φροντίδα και Προσχολική Αγωγή
Όλγα Αμπαζιά μέλος του ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜ-Θ.

Με αυτή την μικρή εκδήλωση θέλουμε να δηλώσουμε αρωγοί της προσπάθειας του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων. Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του Θεραπευτηρίου που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας, τις κύριες για τα πλούσια εδέσματα που προσέφεραν για να γίνει αυτό το τραπέζι και το Ωδείο Ελευθερούπολης.

Ένας μίνι χειμώνας θα μας επισκεφτεί τις επόμενες ώρες, από αργά το βράδυ της Τρίτης και μέσα στη νύχτα προς την Τετάρτη. Μαζί με την μεγάλη πτώση θερμοκρασίας δεν αποκλείεται στην  Ανατολική Μακεδονία και Θράκη  να χιονίσει ακόμη και σε χαμηλότερα υψόμετρα (ενδεικτικά πάνω από τα 200-300 μέτρα)  στους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας  και στην κεντρική Μακεδονία Πιερίας, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης.

Η λαϊκή αγορά (παζάρι) Ελευθερούπολης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5/12 και όχι την Παρασκευή λόγω εορτής του Αγ. Νικολάου.

Στην Ελευθερούπολη προβληματισμός, δυσαρέσκεια για την αδράνεια και αναμονή της συνάντησης του εμπορικού Συλλόγου με την Κοινωφελή σχετικά με το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο, πολλές οι φωνές και κινητικότητα επιχειρηματιών. 

Σε αντίθεση με τη Ν. Πέραμο όπου οι στολισμοί και οι φωτισμοί προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και αλλάζουν το κλίμα. 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!