Καλή Χρονιά

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο

Έξτρα επιχορήγηση ύψους 212.000€ θα εισπράξει ο Δήμος Παγγαίου από το υπουργείο εσωτερικών ώστε πληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις εις βάρους του.

Rapid Test στην Ελευθερούπολη

ΠΗΓΗ

Η απολύμανση ήταν Απάτη

Ζευγάρι ηλικιωμένων έπεσε θύμα κλοπής στους Αντιφιλίππους του Δήμου Παγγαίου, όταν μια γυναίκα προσποιούμενη υπάλληλο του Δήμου Παγγαίου και  ότι εργάζεται σε συνεργείο απολύμανσης, μέρα μεσημέρι μπήκε στο σπίτι τους και έκλεψε χρηματικό ποσό.

Αναβολή και στη Καβάλα των εμβολιασμών.

Αναβάλλεται για “άγνωστους λόγους” ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την διοίκηση του Νοσοκομείου πιθανόν ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιανουρίου.

Απόφαση αναβολής πάρθηκε και για αρκετά άλλα Νοσοκομεία της χώρας όπως της Αμαλιάδας, του Βόλου, Χαλκίδας, Λαμίας, Τρίπολης, Μεσολογγίου, Πύργου, Κυπαρισσίας, Καραμανδάνειο, ΕΙΕΑ, Σερρών, Γρεβενών, Ξάνθης κ.ά. Μάλιστα για κάποια από αυτά όπως της Ξάνθης όπου ο εμβολιασμός αναβάλλεται επ’ αόριστον παρά το γεγονός πως η Ξάνθη είναι μια ιδιαιτέρως επιβαρυμένη περιοχή από την αρχή της πανδημίας και επιβάλλεται επειγόντως ο εμβολιασμός των Ιατρών και νοσηλευτών.

Η αναβολή των υγειονομικών γεννά ερωτηματικά καθώς έρχεται μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τον προκλητικό εμβολιασμό κυβερνητικών παραγόντων και παρατρεχάμενων του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας. Γεγονός που εξέθεσε τη χώρα μας διεθνώς καθώς είμαστε η μόνη χώρα όπου οι VIP της κυβέρνησης εμβολιάστηκαν πριν το υγειονομικό προσωπικό της πρώτης γραμμής.

Πάντως πολλοί είναι αυτοί και στο Ν. Καβάλας που έχουν “εκδηλώσει” ποικιλοτρόπως προς κάθε κατεύθυνση την επιθυμία τους και περιμένουν να εμβολιασθούν πρώτοι, μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης.

87
0
X
+
error: Content is protected !!