Συγκρατούμενοι καλημέρα, καλό Ιουνιάριο να έχουμε.

Πολλά τα κροκοδείλια δάκρυα,  ανησυχίες και όροι  ξαφνικά για την Αλάνα, μήπως όλα αυτά υποκριτικά και όψιμα; 

Στο Δήμο ο άρτος είχε τελειώσει από καιρό, τα θεάματα καλά κρατούσαν, αλλά τώρα με τον κορονοϊό και τα θεάματα γιοκ…. Και τώρα τι;

Ήταν 5 Σεπτεμβρίου 2018 όταν γράψαμε ΕΔΩ σχετικά με την ανάπλαση των πεζοδρομίων στην Ελευθερούπολη. Τότε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Παγγαίου ενέκρινε τους όρους της διακήρυξης του διαγωνισμού. Η ανάπλαση επανήλθε στο προσκήνιο. Προχτές σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής τα μέλη της ενέκριναν το πρακτικό που αφορούσε την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του έργου.

Η κατάσταση στα Τενάγη όπως και της ΔΕΥΑ και της καθαριότητας, βαλτώδης & υποβρύχια.

Με μια βόλτα έξω από τις τράπεζες αλλά γενικότερα και στους δρόμους στην Ελευθερούπολη έχεις την αίσθηση ότι ο κορονοϊός δεν υπήρξε, δεν υπάρχει. Αλλά έλα που υπάρχει και θα υπάρχει και αυτό μας το θύμισε ένα ακόμα κρούσμα (μετά από καιρό) στην Καβάλα και μάλιστα εισαγόμενο από την Αγγλία, οι πληροφορίες λένε ότι ο Άγγλος υπάκουος ταξίδεψε με αεροπλάνο μέχρι την Βουλγαρία και μετά οδικός στην Καβάλα. Επίσης χτες από τα 19 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν τα 12 ήταν ταξιδιώτες ΕΔΩ, πράγμα που πρέπει να μας προβληματίζει, ιδιαίτερα τώρα που τα σύνορα με την Βουλγαρία άνοιξαν και σε λίγες μέρες που τα σύνορα γενικώς ανοίγουν. Ωραίο το συνάλλαγμα (ειδικά για κάποιους κλάδους)  αλλά η υγεία όλων πιο ωραία. Προσοχή λοιπόν, γιατί κακά τα ψέματα μαζί με την εισαγωγή συναλλάγματος θα έχουμε και εισαγωγή φορέων.  

 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!