Σερφάροντας 28/6/2018

Πολλά τα προβλήματα στον Δήμο Παγγαίου από τις έντονες βροχοπτώσεις. Ειδικότερα στην παραλιακή, χαρακτηριστικά η αντιδήμαρχος Όλγα Αμπατζιά έγραψε στην σελίδα της.

——————————–o———————————

Διαβάζουμε στα δελτία τύπου του Δήμου Παγγαίου ότι καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τις δηλητηριάσεις αδέσποτων σκύλων και ακόμα περισσότερο την κακοποίηση τους και μάλιστα πρόσφατα κάνοντας χρήση τον νόμο 4039 του 2012, η δημοτική αρχή επέβαλλε διοικητικό πρόστιμο ύψους 60.000 € σε έναν κάτοικο Αμισιανών –αλβανικής καταγωγής– για συνειδητή κακοποίηση 2 κουταβιών (30.000 € για κάθε ένα από αυτά). Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο εν λόγω κάτοικος έβαλε, τον περασμένο Απρίλιο, τα 2 κουτάβια σε πλαστική σακούλα και τα έριξε σε βαρέλι απορριμμάτων έναντι της οικίας του, καθώς πίστευε ότι ήταν νεκρά που τελικά δεν ήταν. Σημειωτέον ότι η ποινική διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί.
Συγχαρητήρια στο Δήμο Παγγαίου για αυτή την ενέργεια του, αλλά απορία του γράφοντος και πολλών αναγνωστών είναι αν υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά στον Δήμο Παγγαίου; Ήταν Σεπτέμβριος 2015 (σε ισχύ ο νόμος 4039 του 2012) όταν ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Γρ. Βερβερίδης (350 σταυροί παρακαλώ) συντάραξε το Πανελλήνιο όταν εμφανίζεται σε βίντεο να χτυπά (αποδεδειγμένα) αλύπητα με ξύλο σκύλο. Φαίνεται ότι ο Δήμος Παγγαίου παρόλο το βίντεο και την Πανελλαδική κατακραυγή / καταδίκη, έκρινε ότι δεν ήταν συνειδητή κακοποίηση και δεν του επέβαλε κανένα πρόστιμο ή ποινή, ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος των 350 σταυρών ακόμα και σήμερα συνεχίζει να απολαμβάνει την καρέκλα και τον μισθό του δημοτικού συμβούλου………

Διαβάζουμε στη σελίδα του Φίλιππου Αναστασιάδη στο F.B. ότι υπογράφηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 το συμφωνητικό κατασκευής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ»

Καραμπόλες στη δημοτική ενότητα Ελευθερών. Μετά την παραίτηση του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ Χάρη Παπαδόπουλου και την αντικατάσταση του από τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Ελευθερών Παρασκευά Γρηγοριάδη, επανέρχεται στη θέση της αντιδημάρχου ενότητας Ελευθερών η Ελένη Μπενή.

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
2,103 προβολές
X
+