Σερφάροντας 26/3/2018

Την Παρασκευή υπεγράφη η σύμβαση του έργου “Ασφαλτόστρωση Δημοτικών Οδών Δήμου Παγγαίου” ύψους 400.000€ και αφορά παρεμβάσεις σε διάφορες περιοχές του Δήμου.

Αυτή την βδομάδα δημοπρατούνται δύο Αθλητικά έργα, το πρώτο είναι η κατασκευή ταρτάν στο γήπεδο της Ελευθερούπολης και το δεύτερο αφορά την κατασκευή νέου χορτοτάπητα στο γήπεδο της Νικήσιανης, έργο υψίστης σημασίας λόγω αποδεκατισμού της τοπικής ομάδας από τους συνεχείς τραυματισμούς των παικτών της (αλλά και φιλοξενουμένων) λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε πριν λίγες μέρες κορυφαίος παράγων της ομάδας: Αν δεν λυθεί το πρόβλημα φέτος, πιθανόν την νέα σεζόν δεν θα υπάρχει η ιστορική ομάδα του Α.Ο. Παγγαίου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που θα γίνει στην Ελευθερούπολη από 3 έως 6 Μαΐου  αποφάσισε να χρηματοδοτήσει ο Δήμος Παγγαίου μετά από εισήγηση του Δημάρχου , όπως επίσης θα χρηματοδοτηθεί και η ομάδα εφήβων του ΓΣΕ που πρόσφατα κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τους αγώνες της Θεσσαλονίκης.

Σχετικό βίντεο. 

Η ατζέντα της ημέρας

Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο σήμερα στις 2 μ.μ. μοναδικό θέμα συζήτησης η εμπλοκή που παρουσιάστηκε στην υπόθεση των διμήνων μετά την καταγγελία Ξουλόγη.

Η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερούπολης  διοργανώνει διάλεξη, με ομιλητή τον κ. Δημήτριον Νάτσιον, Καθηγητή Θεολόγο – Διδάσκαλο, με θέμα: «Οι νέοι φάκελλοι θρησκευτικών του Δημοτικού Σχολείου»
Η διάλεξη θα δοθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεώς μας «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,126 προβολές
X
+