Νέα επιτυχία των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Νέας Περάμου.
Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός που το απόγευμα της 18-1-2020, αφαίρεσαν από εξωτερικό χώρο οικίας μοτοσικλέτα, η  μοτοσικλέτα βρέθηκε στη Νέα Πέραμο και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Νέας Περάμου Καβάλας, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. .

Οι Αγρότες Παγγαίου στην επιστολή τους πρόσφατα, αμφισβητούσαν τις υποσχέσεις των υπευθύνων, δηλαδή ότι οι ήδη καθυστερημένες αποζημιώσεις των παραγωγών από τις χαλαζοπτώσεις θα γινόταν στο τέλος Ιανουαρίου, δυστυχώς για εκείνους ο φόβος τους επιβεβαιώθηκε. Χτες Δευτέρα σε συνάντηση τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης τους ανακοίνωσε ότι οι αποζημειώσεις θα τους καταβληθούν εντός 2 μήνων.

Στην ίδια επιστολή για όσους δεν την έχουν διαβάσει, οι αγρότες μεταξύ των άλλων έγραφαν:

Θα θέλαμε η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου να ήταν ουσιαστικά δίπλα μας και να πίεζε δυναμικά.Θα θέλαμε και η αντιπολίτευση να ήταν παρών αλλά μέχρι και σήμερα δεν είναι. Θα θέλαμε και η Βουλευτής του Σύριζα με τα δικά της μέσα και τους τρόπους να ήταν και αυτή δίπλα μας αλλά μέχρι και σήμερα είναι απούσα. Δεν αναφέρουμε τους κυβερνητικούς βουλευτές διότι έχουμε μιλήσει μαζί τους πολλές φορές για το θέμα αλλά δεν οδηγηθήκαμε μέχρι και σήμερα στο τέλος του μαρτυρίου μας. Είμαστε μόνοι μας και σε αυτό το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα 100δων συνδημοτών μας και σας θέλαμε δίπλα μας.

Καλά που έρχεται και ο Υπουργός Εθν. Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος στην Καβάλα και έτσι βλέπουμε και τον Δήμαρχο Παγγαίου έστω και σε φωτογραφία, ο Φίλιππος Αναστασιάδης τώρα τελευταία περνάει αρκετό καιρό εκτός Παγγαίου και ελπίζουμε σύντομα να δούμε τα αποτελέσματα αυτών των επισκέψεων.
Στην φωτογραφία βλέπουμε μαζί και τους αντιδημάρχους Χρ. Μποσπότη και Χρ. Πριονίδη.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους συναδέλφους του τύπου, αλλά όσον αναφορά το paggaionet από τις εκλογές του Ιουνίου και ειδικότερα μετά την 1η Σεπτεμβρίου δεν λαμβάνουμε πλέον δελτία τύπου ή έστω κάποια ενημέρωση από τον Δήμο Παγγαίου. Αν εξαιρέσουμε κάποιο δελτίο τύπου από την κοινωφελή για το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου όνειρου, άλλη ενημέρωση δεν υπάρχει (black list? λες;).
Η όποια μικρή ενημέρωση υπάρχει για ότι γίνεται στο δήμο είναι από προσωπικές σελίδες αιρετών. Συνήθως πίτες, γεύματα, εκδηλώσεις, τσίπουρα κλπ

Και αν κάνουμε και λόγο για την αντιπολίτευση, εκεί είναι που υπάρχει απόλυτη συσκότιση, έχουμε πει δεν υπάρχει.

Και μια που μιλάμε για τσίπουρα και αντιπολίτευση, έχουμε παρατηρήσει και βλέπουμε στις αναρτήσεις της παρέας με τα τσίπουρα της αντιπολίτευσης πολλούς guests, όπως θέλουν κάποιοι να ονομάζουν κάποιους. Έχουμε δει Χρ. Μποσπότη, Κ. Γάκη, Δ. Λυμπεράκη και άλλους, ακόμα και Βασ. Ξουλόγη (λογικό) τον πρώην αρχηγό της παράταξης, αλλά ποτέ δεν έχουμε δει το νυν αρχηγό της παράταξης Δ. Μπαταλογιάννη να τα πίνει με τα παιδιά. Παίζει κάτι;

Κατά τα άλλα εδώ στον δήμο Παγγαίου ψάχνοντας με το σταγονόμετρο για είδηση, πέσαμε πάνω σε πολύ νερό. Το μόνο που βρήκαμε ως γεγονός ή έργο και αυτό στην προσωπική σελίδα του Χρ. Γκέτζογλου της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου είναι η γεώτρηση στους πρόποδες του Παγγαίου για την υδροδότηση του χωριού ΟΡΦΑΝΙΟΥ, χτές ο κ Γκέτζογλου έγραψε: Η γεώτρηση στους πρόποδες του Παγγαίου έβγαλε πάρα πολύ νερό. Το νερό είναι τόσο πολύ, όπου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε νερό και δεύτερου οικισμού στην ενότητα ΟΡΦΑΝΟΎ του δήμου Παγγαίου.

Πάντως μια που τα πράγματα ειδικά στην Ελευθερούπολη είναι τόσο χαλαρά, λέω εγώ τώρα μήπως θα έπρεπε να απομακρυνθούν οι αφίσες και ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου ονείρου. 22 Ιανουαρίου φτάσαμε…..

0
0
X
+
error: Content is protected !!