Πολύς λόγος αυτές τις μέρες για το ΑΤΜ στη Νικήσιανη και μάλιστα έγινε και viral στο Πανελλήνιο.
Σίγουρα η εγκατάσταση του ΑΤΜ είναι μια ευκολία για τους κατοίκους σε μια περίπτωση ανάγκης για μετρητά. Είναι γεγονός ότι οι κάτοικοι περίμεναν εδώ και καιρό την εγκατάσταση του, αλλά με την ανακοίνωση της εγκατάστασης, ο ενθουσιασμός κόπασε αρκετά και ο προβληματισμός είναι διάχυτος στις συζητήσεις στα καφενεία μεταξύ των κατοίκων της Νικήσιανης, γιατί λόγω αγροτικής τους ενασχόλησης παραδοσιακά τα χρήματα τους τα έχουν σε άλλη τράπεζα. Και τώρα τους απασχολεί το κόστος ανάληψης και οι υψηλές χρεώσεις στις αναλήψεις από τράπεζα σε τράπεζα και μάλλον θα συνεχίσουν την χρήση debit card στις αγορές τους.
Θυμίζουμε ότι ΑΤΜ υπήρχε και παλαιότερα στη Νικήσιανη αλλά τον Ιανουάριο του 2015 έπεσε “θύμα” ληστείας με λεία περίπου 110.000€ !!! Και έκτοτε έπαψε η λειτουργία του.
Ειρωνεία ο διευθυντής της “σωστής τράπεζας” και Α΄ επιλογής των κατοίκων είναι δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου Φιλ. Αναστασιάδη “Ναι Μπορούμε” αλλά δυστυχώς από ότι φαίνεται στο πάγιο αίτημα των κατοίκων τόσα χρόνια (από το 2015) για το θέμα του Α.Τ.Μ της Νικήσιανης “Δεν μπόρεσαν”……

Η υπόθεση του Α.Τ.Μ. της Νικήσιανης τις τελευταίες μέρες έγινε viral λόγω της υπερβολής και προβολής που δόθηκε από γνωστό βουλευτή που διεκδικεί τα εύσημα για την τοποθέτηση του μηχνήματος Α.Τ.Μ κατόπιν ενεργειών του….. Διαβάστε τι έγραψε μεγάλο Αυτοδιοικητικό site σχετικά ΕΔΩ :

Ανακοινώθηκαν για φέτος οι γαλάζιες σημαίες στην Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ:

Δήμος Καβάλας
Τόσκα/Tosca Beach
Μπάτης
Δήμος Παγγαίου
Αμμόλοφοι
Νέα Ηρακλείτσα
Νέα Πέραμος
Οφρύνιο/Τούζλα
Σαρακήνα
Ορφάνι
Π.Ε. ΘΑΣΟΥ
Δήμος Θάσου
Μακρύαμμος
Πευκάρι 2/Alexandra Beach
Πρίνος Δασύλιο 2/Ilio Mare Beach
Δήμος Νέστου
Αμμόγλωσσα-Κεραμωτή 1

Οι δήμοι έχουν αρχίσει την καθαριότητα των παραλιών 

Το θέμα που θα απασχολήσει τους Δήμους όπως κάθε χρόνο είναι η επάρκεια των Ναυαγοσωστών……… Πάντως η Θάσος ήδη προκήρυξε διαγωνισμό.   

Φωτιές άναψε δημοσίευμα χτες σε εφημερίδα της Καβάλας, που έθεσε το ερώτημα αν η ΔΕΥΑΑ Παγγαίου κινδυνεύει να περάσει σε καθεστώς εκκαθάρισης. Ερώτημα που απασχολεί πολλούς ειδικότερα μετά τον δανεισμό της με 1.000.000€ και με τα χρέη της να ξεπερνούν ήδη τα 3.000.000€.

Με προαιρετική χρήση μάσκας για τους υποψηφίους και υποχρεωτική για τους επιτηρητές, με απόσταση 1,5 μέτρου και φυσικό αερισμό στις αίθουσες, χωρίς ανεμιστήρες θα διεξαχθούν οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις λόγω κορονοϊού. Τα παραπάνω καθορίζει σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση  που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (1967 Β’/21.05.2020).

0
0
X
+
error: Content is protected !!