Ο Δήμος Παγγαίου συμμετέχει στην ROMEXPO TTR ROMANIA TOURISM FAIR που γίνεται στο Βουκουρέστι. Το παρόν στο περίπτερο και στις επαφές στη Ρουμανία έδωσε και ο δήμαρχος Παγγαίου Φιλ. Αναστασιάδης. Η αποστολή πλαισιώνετε από την αντιδήμαρχο Τουρισμού Ε. Μπενή και την πρόεδρο του νομικού προσώπου Ζωή Απαζίδου.

Μεγάλη προσοχή, ειδικότερα οι ηλικιωμένοι, διάφοροι επιτήδειοι με διάφορα τεχνάσματα αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες, τελευταίο κρούσμα στη Γεωργιανή Δ. Παγγαίου που ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για  λεία  10.000€ που απέσπασε επιτήδειος/οι από δύο ηλικιωμένες…..

Κλείνει ο κόμβος της Μουσθένης για τουλάχιστον τρεις μήνες για την κατασκευή πλευρικών σταθμών διοδίων.

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία  ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου διοργάνωσε χτες το μεσημέρι στην υπόγεια διάβαση της Ελευθερούπολης εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη.

Ο Γυμναστικός σύλλογος Ελευθερούπολης διοργανώνει πάρτι μασκέ αύριο  Σάββατο 22/2/2020.
Που αλλού; Στην υπόγεια διάβαση Ελευθερούπολης.

Η πολιτική παράταξη “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” (Νομός Καβάλας) προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της στην κοπή της Αγιοβασιλόπιτας, η οποία πρόκειται να λάβει χώρα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου του 2020,  στο Cafe-Bar “Ρόδι” (Ελευθερούπολη). Ώρα προσέλευσης – 10:30

Document1
0
0
X
+
error: Content is protected !!