Χτες ο Δήμαρχος Παγγαίου δέχτηκε στο γραφείο του επίσημη επίσκεψη από την τομεάρχη τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Π. Σ. Κατερίνα Νοτοπουλου, συνοδευόμενη από την εν ενεργεία Βουλευτή Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου και τους πρώην Βουλευτές Κώστα Μορφίδη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Από πλευράς δήμου δεν υπήρξε κάποιο δελτίο τύπου, ούτε ανάρτηση στην σελίδα του Δήμου, ούτε στο f.b. κατόπιν και σχετικά με την επίσκεψη.
Είναι γνωστό ότι ο Φιλ. Αναστασιάδης είναι ένθερμος χρήστης του face book και μέσα από την προσωπική του σελίδα όπως και από την επίσημη σελίδα του f.b. Δήμος Παγγαίου ακόμα και την σελίδα της παράταξης ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, φροντίζει για την προβολή των δραστηριοτήτων του. Για κάθε συνάντηση του ή χειραψία του (ακόμα και με την Κουτσή Μαρία που λέει ο λόγος) και δραστηριότητα, υπάρχει φωτογραφία και ανάρτηση. Για την χτεσινή επίσκεψη υπάρχει πλήρη σιωπή και απαξία. Πολλοί αναρωτιούνται που οφείλεται αυτή η απαξία και αυτή η συμπεριφορά. Πρόκειτε για κομματική ή προσωπική εμπάθεια, πολιτική αγένεια ή οφείλεται σε κάτι άλλο.
Στην πρώτη θητεία του (και χρυσοφόρα για αυτόν, αφού ο Φιλ. Αναστασιάδης επανεξελέγει με ποσοστό 58%) θυμίζουμε ότι κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι η κα Νοτοπούλου διατέλεσε υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης στην κυβέρνηση Τσίπρα.
Ο κ. Αναστασιάδης επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και με την βοήθεια των πρώην Βουλευτών Κώστα Μορφίδη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη είχε συλλογικά μια πολλή φιλική αντιμετώπιση και διευκολύνθηκε στο έργο του πολύ, και μέσω του Φιλόδημου και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έκανε έργο και έβαλε τις βάσεις για έργα που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Όπως και η Τάνια Ελευθεριάδου ακόμα και σήμερα ουκ ολίγες φορές έχει φέρει στη Βουλή θέματα του Δ. Παγγαίου. Προς τι λοιπόν αυτή η συμπεριφορά;

Κάποιοι στο face book αφού πλέον δεν έχουν κάτι για την αυτοπροβολή τους, αρχίζουν να θυμίζουν Λατινοπούλου αφού απλά ανεβάζουν αλλά και ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ αναρτήσεις και σχόλια που απλά προκαλούν αλλά και προσβάλουν, γεμάτα εμπάθεια , μικρότητα. Βέβαια όλα αυτά δεν μένουν αναπάντητα και από πρώην δημάρχους αλλά και από τους άλλους εμπλεκόμενους.

Διαβάσαμε ότι στην ατζέντα της χτεσινής συνάντησης ήταν και η Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας, που όπως είχε πει ο δήμαρχος στα μέσα Ιουλίου θα είχαμε τα νέα για τις εξελίξεις εκεί, περιμένουμε. Άντε να δούμε γιατί η εικόνα της Αλάνας για μια φορά ακόμα είναι αποκαρδιωτική, δεκάδες τροχόσπιτα με τις γνωστές μπουγάδες κρεμασμένες, με τα σκουπίδια να ξεφυτρώνουν παντού ξανά, δείχνει ότι τίποτα δεν αλλάζει σε αυτό το τόπο και η δημοτική αρχή ανήμπορη πλέον απλά παρακολουθεί.

Λέει ότι υπεβλήθη πρόστιμο 5.000€ σε επιχείρηση εστίασης του Δήμου Παγγαίου γιατί σε έλεγχο βρέθηκαν κάποιοι όρθιοι. Και κλείσιμο της επιχείρησης 7 ημέρες.
Και η διοίκηση Παγγαίου θάβει, καίει και πετάει παντού και σε ρέματα επικίνδυνα απόβλητα, και πληρώνει (και αν το πληρώσει) πρόστιμο μόνο 1.500€ και επανεξελέγεται ……..

13
0
X
+
error: Content is protected !!