Πτώση θερμοκρασίας, βροχές, χαλάζι προβλέπει η Ε.Μ.Υ. στα Βόρεια και κεντρικά της χώρας.

Ανοίγουν τα σύνορα οι Βούλγαροι προς  και από την Ελλάδα και από την 1η Ιουνίου οι πολίτες θα μπορούν να ταξιδεύουν δίχως καραντίνα και με μια απλή υπεύθυνη δήλωση τους ότι δεν είναι φορείς και ότι ταξιδεύουν με δική τους ευθύνη και να δώσουν ένα τηλέφωνο για περίπτωση ανάγκης. Αυτά  είπε ο πρωθυπουργός τη Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοβ, μετά από βίντεο-συνδιάσκεψη με τους ομολόγους του από την Ρουμανία, την Σερβία και την Ελλάδα………….χμ..

H αεροπορική εταιρία Ryain Air ανακοίνωσε πρόγραμμα πτήσεων στην Ελλάδα για το φετινό Καλοκαίρι. Η Καβάλα δεν συμπεριλαμβάνεται ως προορισμός, η πτήση από Πολωνία δεν θα γίνεται. 

H Χαβάη ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου (γύρω στα 10.000.000 επισκέπτες ετησίως με 17,5 δις έσοδα), με πολύ καλή διαχείριση του κορονοϊού (641 κρούσματα κα με 17 θανάτους) και με λιγότερα κρούσματα από 10 την ημέρα από τον Απρίλιο, συνεχίζει το lock down και ζητά από τον υπόλοιπο κόσμο ΝΑ ΜΗΝ την επισκεφτούν γιατί θέλουν να συνεχίσουν το lock down. ΠΗΓΗ 

Στα δικά μας τα Τενάγη, τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη μου, σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε:

Ερώτηση: Μας έχετε μιλήσει ότι τον Μάιο θα γίνουν κάποιοι καθαρισμοί στα Τενάγη αρκεί βέβαια να υποχωρήσουν τα νερά; Τι έχει συμβεί;
Απάντηση: Την Παρασκευή είχα μια επικοινωνία με τον εργολάβο που έχει το ειδικό μηχάνημα και είναι το μόνο μηχάνημα που αυτό την περίοδο μπορεί να μπει για να γίνει ο καθαρισμός της κεντρικής τάφρου από τη Νικήσιανη μέχρι το Παλαιοχώρι. Περίπου 2,5 χιλιόμετρα. Από ότι μας είπαν δεν μπορεί να μπει ακόμη αυτό το μηχάνημα γιατί είναι πολύ βαρύ. Ζυγίζει πάρα πολλούς τόνους. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος αυτής της εβδομάδας ή αρχή της άλλης, θα ξεκινήσει ο καθαρισμός.  Το πρόβλημα θα υπάρχει και σήμερα, θα υπάρχει και μετά από 6 μήνες και μετά από 1 χρόνο αν δεν παρθούν γενναίες παρεμβάσεις απ` όλους τους φορείς.

 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!