90 κρούσματα ανακοινώθηκαν από το Ε.Ο.Δ.Υ για την Π.Ε. Καβάλας χτες 18/8. Ήδη μέσα στις 18 πρώτες μέρες του Αυγούστου τα κρούσματα στην π.ε. Καβάλας έχουν φτάσει τα 878. Καθιστούν τον Αύγουστο το χειρότερο μήνα για την Καβάλα από την έναρξη της πανδημίας όσο αναφορά κρούσματα. Μόνο τις 5 τελευταίες μέρες οι τρείς μέρες ξεπερνούν τους 9ο+ πλησιάζοντας τα 100 κρούσματα ημερησίως, ήτοι 3 αρνητικά ρεκόρ σε 5 μέρες. Κάθε σώφρων άνθρωπος θα έλεγε ότι σήμερα στο νομό Καβάλας είμαστε στην χειρότερη κατάσταση από την έναρξη της πανδημίας. Αλλά από ότι φαίνεται κανείς δεν δίνει πλέον σημασία ώστε να παρθούν μέτρα. Η ανεμελιά και η καλοκαιρινή ραστώνη της κεντρικής εξουσίας πέρασαν στους δήμους και στον λαό, και βέβαια και στην Καβάλα/Παγγαίο, όπου όλα συνεχίζουν χωρίς μέτρα και άνευ περιοριστικών όρων. με ρεκόρ κρουσμάτων. Για πολλά λιγότερα κρούσματα π.χ. για μήνες (Χριστούγεννα) με 100 ή 200 κρούσματα τον μήνα εδώ στο Ν. Καβάλας ζήσαμε lockdown, χάσαμε τις επιχειρήσεις μας, έκλεισαν σχολεία Πανεπιστήμια κλπ και τώρα με 100 κρούσματα ημερησίως δεν τρέχει τίποτα αφού μπορούμε ανέμελοι να πάμε ακόμα και σε συναυλία όπως η συναυλία του Καρά στη Νικήσιανη. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ !!!! Με 100 κρούσματα τον μήνα, όλα κλειστά. Με 100 κρούσματα την μέρα όλα ανοιχτά… Μπορεί ο Ε.Ο.Δ.Υ ή ο Δήμος Παγγαίου ή διεύθυνση υγείας να μας πουν αν υπήρξε αύξηση στον αριθμό κρουσμάτων τον Αύγουστο στη Νικήσιανη; Και πόσο σοφό είναι η Νικήσιανη να φιλοξενήσει κάποιες χιλιάδες ανέμελων θεατών;
Πρόθεση ή αμέλεια;  Η δική μας πληροφόρηση αλλά και όπως γράφεται στον τοπικό τύπο η κατηγορία για τον κτηνοτρόφο στους Αντιφιλίππους είναι εμπρησμός από πρόθεση (κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα). Διαβάζουμε σε κεντρικά site (συγκεκριμένου πολιτικού χώρου) ότι η κατηγορία είναι εμπρησμός από αμέλεια. Όπως και να έχει την Παρασκευή μετά την απολογία του θα μάθουμε αν θα υπάρξει κατηγορία και πια ακριβώς είναι. Μέσα σε όλα αυτά παίζει και το κατά συρροή, αφού είναι η τρίτη φωτιά στο ίδιο σημείο αλλά είναι πλέον πολύ δύσκολο να αποδειχθεί τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές.
106.800€ για τον Δήμο Παγγαίου. Επιδότηση 50.000.000€ θα μοιράσει το υπουργείο Εσωτερικών στους δήμους της χώρας, για την ενίσχυση της ρευστότητας τους, λόγω της μείωσης εσόδων τους, απόρροια των μέτρων αντιμετώπισης του covid-19. Στο νομό Καβάλας θα διατεθούν 655.000€ για τους 4 Δήμους και το ποσόν που θα λάβει ο δήμος Παγγαίου είναι 106.800€.

Εκλογές πότε έχουμε;

4
0
X
+
error: Content is protected !!