Καλό μήνα, καλή εβδομάδα και καλά Χριστούγεννα να έχουμε.

Προσοχή εκεί στον Δήμο Παγγαίου! Κάτι αγνό, αξιέπαινο και ανθρώπινο  που συντελείτε, ας μην ευτελιστεί στο κάθε πανηγυράκι.

Βαρέθηκα κάτι τζάμπα μάγκες κουτσαβάκια  που κάνουν (ΜΠΙΠ) την μ@λ@κία τους (ΜΠΙΠ) και μετά με ένα “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” και απειλές θέλουν να βγουν και από πάνω, δυστυχώς ευδοκιμούν …….

Προσοχή εκεί στη Πέραμο αυτοί που φεύγοντας θεωρούν ότι κληρονόμησαν το προτεκτοράτο  ………….  ενοχλούν!

Και μια που μιλάμε για παραλία, βρε τι κακό είναι αυτό, να λες στον άλλον έμμεσα ότι δικαιώνετε και αυτός να σε προσβάλει…… άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα, μάλλον οι κακές παρέες και  ο Θαλασσινός αέρας θα φταίει.

Νικήσιανη χτες όλη μέρα με μονοψήφιο Βαθμό Κελσίου και συνεχίζει να πέφτει ραγδαία, το χιονάκι για το Βουνό στη στροφή, κάποιες προβλέψεις και για χιονόπτωση και σε χαμηλότερο υψόμετρο την Τρίτη βράδυ προς Τετάρτη.

Στη κυριολεξία έχει βολέψει όλους τους δικούς του, πέρα από τα γραμμάτια τώρα στο βόλεμα ακολουθούν αυτοί με τα περισσότερα likes στις σελίδες του στα social media , χρήσιμα και μακάρια τα likes την σήμερον ημέρα. Που ξέρεις μπορεί να καταλήξεις και εσύ διοικητής.

Συνελήφθη Παρασκευή 29-11-2019 το πρωί, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου, 35χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να ασκεί υπαίθριο εμπόριο διαθέτοντας προς πώληση 49 υαλοκαθαριστήρες, στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.    

0
0
X
+
error: Content is protected !!