Ο άλλος ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει, προσπαθεί με στατιστικά και φούμαρα να καλύψει την γκάφα του και την ανεπάρκειά τους.
Έχει συσπειρώσει  και εξαπολύσει τα πρωτόζωα και τη νεοσύστατη “Νεολαία Μεταξά” Δ.Παγγαίου για λογαριασμό του σε μια επίθεση ανθρωποφαγίας ………….. 

Λέτε να έχουμε εισαγόμενους κακοπροαίρετους ;

Στον Παραδεισένιο  δήμο μας που όλα είναι τέλεια, δεν φτάνει που έχουμε κάτι κακοπροαίρετους τύπους (σαν εμάς) που κάνουμε κριτική, φαίνεται ότι κάποιοι άρχισαν να πληρώνουν και εισαγόμενους πράκτορες κατά της δημοτικής αρχής για μη αρεστή κριτική, δεν εξηγείτε αλλιώς φρέσκιες καταγγελίες για σπασμένες, σκουριασμένες, επικίνδυνες με βίδες που εξέχουν στη παιδική χαρά της Ν.Περάμου…… και αλλού.

Βέβαια πριν λίγες μέρες ο Δήμαρχος Παγγαίου σε ανάρτηση του έγραψε και για την συντήρηση των παιδικών χαρών, αλλά  πέρα από τα γνωστά ίδια & ίδια likeς και τα σχόλια με παλαμάκια, κομφετί, καρδούλες και πολύ glitter  & glamour είχε και κάποια δυσμενή σχόλια ειδικά για την ελλιπή συντήρηση………… 

Περιμένετε και σκάει…

Την συμπαράσταση μας στα παιδιά της πολεοδομίας Δ. Παγγαίου, μην μασάτε στις πιέσεις κλπ. Σταθείτε στο ύψος σας και κάντε αυτό που πρέπει……. 

12
0
X
+
error: Content is protected !!