Μπορεί η Σοφία με τον Τηλέμαχο να έφυγαν αλλά άφησαν πολλά προβλήματα. Επαρχιακοί δρόμοι, δρόμοι της Ελευθερούπολης, Νικήσιανης, Παλαιοχωρίου και σχεδόν παντού γέμισαν λακκούβες.  Όπως είναι γνωστό όταν πέφτει αλάτι στους δρόμους έχει αποτέλεσμα τα μπαλώματα (Πίσσας ή τσιμέντου) να “τινάζονται” και οι μεγαλοπρεπείς τρύπες να επανεμφανίζονται στο κεφαλοτύρι με την ονομασία προέλευσης δρόμοι Παγγαίου.

Μια εβδομάδα έμεινε κλειστό και αποκλεισμένο  το Δασικό χωριό Παγγαίου. Την εποχή (της μέγιστης ) ομορφιάς που  ο κόσμος ήθελε να απολαύσει την μαγεία του ορεινού πλούτου μας,  κανένας δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση αφού μηχανήματα του Δήμου ή της περιφέρειας δεν άνοιξαν τον Δρόμο για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Πολλά τα παράπονα για την κατάσταση του στίβου στην Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού (Στάδιο Ελευθερούπολης) μια ολόκληρη βδομάδα μετά την χιονόπτωση, βαρύτατης σημασίας όταν τα παράπονα έρχονται από την Πρωταθλήτρια και προπονήτρια του ΟΚΑΚ Κατερίνα Δράκου. 

 

Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αλλά φήμες λένε ότι η  Δήμητρα Τσανάκα (δήμαρχος Καβάλας) ψάχνει τρόπο για να ευχαριστήσει τον Φίλιππο Αναστασιάδη για το απρόσμενο δώρο που  κάνει ο Δήμος Παγγαίου στον Δήμο Καβάλα, που από ότι φαίνεται από την  “Ιστορία” Ευρωπαϊκή Αθλητική Πόλη όλα τα οφέλη και κέρδος θα πάνε στη Καβάλα, όπως είναι γνωστό η Ελευθερούπολη δεν έχει υποδομές φιλοξενίας αφού ακόμα το ένα και μοναδικό  ξενοδοχείο της πόλης παραμένει κλειστό. Ειδικότερα   για το πρωτάθλημα Παίδων Μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στην Ελευθερούπολη οι αποστολές, οι γονείς κλπ για πρακτικούς λόγους προτιμούν για τόπο διαμονής, σίτισης την πόλη της Καβάλας. 

Η κομματικοποίηση του Δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου και η κάθε προσπάθεια κάποιων να αναγάγουν το Σκοπιανό και να το φέρουν στον δημοτικό προεκλογικό (παιχνίδι) αγώνα του Δ. Παγγαίου είναι επικίνδυνη και καταδικαστέα. 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!