Άκουσα χτες τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ΣΚΑΙ που αναφέρθηκε στο Χρυσό Κλουβί του Πρωθυπουργού. Εγώ ερωτώ υπάρχει αντίστοιχα Χρυσό Κλουβί Δημάρχου; 

Άλλό ένα τροχαίο στη Νέα Πέραμο αυτή την φορά με 2 ελαφρά τραυματίες αλλά με σοβαρές υλικές ζημιές.

Πάντως εδώ κάτι συμβαίνει και άσε που το χύμα τσίπουρο είναι πλέον παράνομο. 

Πάντως χαίρομαι  γιατί βλέπω πολιτισμό, δεν βλέπω τσιγάρο.

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες ΕΔΩ ο δήμαρχος θα ορίσει δυο νέους αντιδημάρχους και βάση του νόμου δικαιούται αν θέλει να ορίσει αντιδήμαρχο από την αντιπολίτευση. Η πρόβλεψη μας για τον ένα αντιδήμαρχο ήταν σωστή και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί Η αντιδήμαρχος “Τουρισμού”.  Δεν  ξέρω αν υπήρξε διαβούλευση με την αντιπολίτευση για την άλλη θέση, αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Φίλιππος Αναστασιάδης έχει μεγαλύτερη ανάγκη να επιστρέψει στο παλιό το αίμα, πίσω σε παλιά  δοκιμασμένα στελέχη του γιατί η απογοήτευση από κάποια νέα στελέχη πλην κάποιων εξαιρέσεων είναι διάχυτη. Η αξιολόγηση των 135 πρώτων ημερών για κάποιους είναι κάτω του μετρίου.   Και πάνω από όλα πρέπει να λειτουργήσει ενωτικά  για την παράταξη του.

Στην υπόθεση της Β.Φ.Λ. τουλάχιστον όσο αναφορά την Ν.Δ. ήρθε η δικαίωση για τον Γιάννη Πασχαλίδη ο οποίος ήταν ο μόνος που έτρεξε για να υπάρξει συνάντηση εργαζομένων με το υπουργείο εργασίας όταν κάποιοι άλλοι πουλούσαν εκδούλευση σε οικονομικά συμφέροντα. ΕΔΩ .  Η συνάντηση ανακοινώθηκε δικαιώνοντας τον Γ. Πασχαλίδη. Όσο για κάποιους άλλους…… παλαιάς απαρχαιωμένης πολιτικής,  προβλέψιμοι όσο ένα μουχλιασμένο αλλαντικό.  

Τώρα στα γεράματα έμαθα ότι το τσιμέντο είναι καλλίτερο για τους δρόμους από ότι η άσφαλτος. Η ανάπτυξη ήρθε!!!

Τα τρία πουλάκια ακόμα κάθονται , το ρίξανε στα τσίπουρα και ο γλυκός ο ύπνος τα χαϊδεύει. 

0
0
X
+
error: Content is protected !!