Σερφάροντας 16/3/2018

Όραμα,  επιμονή και μεθοδικότητα.

Η χτεσινή υπογραφή της μίσθωσης για 25 χρόνια των γεωτρήσεων του Γεωθερμικού πεδίου Ακροποτάμου μεταξύ της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου και της Αποκεντρωμένης διοίκησης ΑΜΘ, είναι μεγάλη δικαίωση για την διοίκηση Αναστασιάδη. Το ότι ο Δήμος Παγγαίου και πιο συγκεκριμένα η ΔΕΥΑΑ Παγγαίου όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Αντιπεριγερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος πέτυχε τόσα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα σε συνεργασία με την συντονιστική και ρυθμιστική, αν το συγκρίνουμε με άλλες αντίστοιχες διαδικασίες που βάστηξαν χρόνια και καιρούς και μεγάλους χρόνους αναμονής και εγκρίσεων.
Δικαίωση λοιπόν αφού το όραμα, η επιμονή και οι συνεχείς ενέργειες του Δημάρχου Φιλ. Αναστασιάδη, η σκληρή δουλειά μιας ομάδας ανθρώπων και ειδικότερα του προέδρου της ΔΕΥΑΑ Χαρίτωνα Παπαδόπουλου κατάφεραν σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να βάλει στα σκαριά και πλέον σε ρυθμό υλοποίησης ένα έργο που φιλοδοξεί να δώσει και να βάλει τον Δήμο ίσως στην μεγαλύτερη τροχιά ανάπτυξης του.

 

Ο Δήμος Παγγαίου και τα αδέσποτα 

Ο Δήμος συνεπείς συνεχίζει τον αγώνα των αδέσποτων, άμεσα  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του  Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με την υπ’αριθμ. 638/36334/2018 επιστολή, όπου ο υπουργός αναφέρει ότι στις 21.12.2017 ζήτησε από όλους τους Δήμους να στείλουν, μέχρι 15.1.2018, συγκεκριμένα δεδομένα για την κατάσταση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην περιοχή τους, όπως προκύπτει από την παρακολούθηση του πληθυσμού τους και από την εφαρμογή του προγράμματος περισυλλογής και διαχείρισής τους, σύμφωνα με το αρ.9 του ν.4039/2012 ως ισχύει. 
Σε αντίθεση με 169 άλλους Δήμους της χώρας που δεν έστειλαν τα στοιχεία. Περισσότερα ΕΔΩ.

Βραβεύσεις συνέχεια.

 Την  Κυριακή σε μία σεμνή τελετή λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας  στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο της Ελευθερούπολης στο παιχνίδι  του ΓΣΕ με τον Αστέρα Σίνδου ο Δήμος Παγγαίου και η ομάδα της Ελευθερούπολης θα τιμήσουν τον Γιώργο Μπαλογιάννη για την προσφορά του στο Ελληνικό Μπάσκετ. Σήμερα ο Γιώργος  Μπαλογιάννης  είναι προπονητής στον Αστέρα Σίνδου  και υπήρξε παίκτης του ΠΑΟΚ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής.

Οι υποψηφιότητες 

Κάνοντας μια βόλτα από την Ν. Περαμο άκουσα ότι “κυοφορείτε” η σκέψη να υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος από την παραλιακή ζώνη.  Λέτε;;;;;;;  

ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ
0
απογοήτευση 0
1,074 προβολές
X
+