Η εκδήλωση αγάπης για την μικρή Ιωάννα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Περισσότεροι από 1200 άνθρωποι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Πάνω από 100 εθελοντές εργάστηκαν στην παρασκευή και το σερβίρισμα των φαγητών και στην καθαριότητα της αίθουσας. Πάνω από 20 μουσικοί συνόδευσαν μουσικά την εκδήλωση. Πάνω από 50 επιχειρήσεις προσέφεραν είδη και υπηρεσίες για την εκδήλωση. Ο Δήμος Παγγαιου τους ευχαριστεί όλους θερμά. Έγραψε στην σελίδα του ο Δήμαρχος Παγγαίου.

Ακόμα μια διεθνής διάκριση για την εταιρία “Ακρόλιθος” 

 Τον τίτλο του “National Winner” κατέκτησε η εταιρεία «ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ» για ακόμη μια φορά, εκπροσωπώντας μαζί με άλλες την Ελλάδα στον διαγωνισμό “European Business Awards” που ολοκληρώθηκε στην Πολωνία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Χατζησάββας και ο Διευθυντής Εξαγωγών κ. Χριστόδουλος Ράντης, βρέθηκαν την Πέμπτη 5/12/2019 στην Βαρσοβία για να παραλάβουν το βραβείο της εταιρείας. Και να συμμετάσχουν στο τελικό. Μάλιστα είναι η 3η φορά που βραβεύεται στα Ευρωπαϊκά βραβεία η εταιρεία, οι άλλες δύο ήταν το 2016 και 2018 στον διαγωνισμό. Οι συμμετοχές για το 2019, ήταν 120.000 από 33 χώρες από τις οποίες οι 2700 εταιρίες που επιλέχθηκαν από την επιτροπή έλαβαν τον τίτλο “One to Watch” στην συνέχεια, από τις συγκεκριμένες εταιρείες επιλέχθηκαν ανά χώρα οι καλύτερες με τίτλο “National Winner”, δηλαδή ως «οι καλύτερες της χώρας», οι οποίες πέρασαν και στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού. Μια από τις λίγες αυτές εταιρείας είναι και ο ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ, που έλαβε το βραβείο στην κατηγορία “The Chairman’s Selection Award”.

Ακόμα ένας βυθιζόμενος κάδος μπήκε στην Καβάλα, κάτι έχουμε ακούσει ότι βυθιζόμενοι κάδοι έρχονται και στο Δ. Παγγαίου.

Φίλος μου είπε γράψε: Πολλά παράπονα για τον ανύπαρκτο χριστουγεννιάτικο στολισμό στους Αντιφιλίππους, ακόμα περιμένουν.  Ότι μου είπαν γράφω , πάντως είναι γεγονός ότι διερχόμενος μέσα από τους Αντιφιλίππους και εγώ διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει καθόλου εορταστικός στολισμός. Έστω ένα λαμπατέρ βρε παιδιά όπως θα έλεγε και ο κ. Πετρόπουλος στο Δ.Σ. 

Και μην ξεχνάτε απόψε:

 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!