Σερφάροντας 15/3/18

Με απόφασή του περιφερειάρχη Χρ. Μέτιου νέος Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.
Θυμίζουμε ότι ο Αλ. Ιωσηφίδης από τον Δεκέμβριο 2016 μέχρι σήμερα ήταν έμμισθος γενικός διευθυντής της “ΕργοΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” Α.Ε. Καβάλας, για την διαδικασία πρόσληψης του οποίου ήδη διενεργείτε προανάκριση από την Εισαγγελία Καβάλας, καθώς επίσης ήδη έχει επιβληθεί πρόστιμο από το ΙΚΑ και πάντα να παραμένει το ερώτημα πως γίνεται η «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε» να έχει αφήσει απλήρωτους τους νόμιμα εργαζόμενους της για το ίδιο χρονικό διάστημα και έχει προσλάβει επιπλέον έναν Γενικό Διευθυντή. Οι απλήρωτοι νόμιμοι εργαζόμενοι έχουν πλέον προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και σε συνδυασμό με την υπόθεση υπεξαίρεσης στο ταμείο της ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, που ήδη έχει παραπεμφθεί σε τακτικό ανακριτή σήμερα η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε είναι στα πρόθυρα διάλυσης με το μεγάλο της περιουσιακό στοιχείο της εταιρίας τα Λουτρά Ελευθερών και να βρίσκονται στον αέρα.
Ο Αλ. Ιωσηφίδης αντικαθιστά την κα Ελένη Δημούδη η οποία σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με 28 ψήφους υπέρ και 19 λευκά εξελέγη η νέα Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η κα Ελένη Δημούδη περιφερειακή σύμβουλος Έβρου, ήταν μέχρι τώρα η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

Άλλα κόλπα για τον Ορφέα 

Ο προπονητής του Ορφέα Παντελής Στυλιανού βρέθηκε στον αγώνα  της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι που έληξε με νίκη 3-0 της Μπαρτσελόνα.

Παγκόσμια μέρα Καταναλωτή. 

Σήμερα  Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με τη συμμετοχή της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας, του Επιμελητηρίου Καβάλας, του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας και υπηρεσιακών παραγόντων για θέματα που αφορούν τους καταναλωτές.

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,069 προβολές
X
+