Μια σοβαρή καταγγελία

Κτηνοτρόφος ταΐζει τα κοπάδια του στη χωματερή κατά άλλους ΣΜΑ στα Κιτίκια στο Ακροβούνι. Το γάλα από αυτά τα κατσίκια φτάνει στην τοπική και όχι μόνο αγορά. Γνωρίζω ότι παρότι έγινε σύσταση στον κτηνοτρόφο αυτός και οι άνθρωποι του εξακολουθούν  να βόσκουν εκεί τα κοπάδια, το θέμα είναι γνωστό στο δήμο και αντιδημάρχους αλλά……

Η υπόθεση Δέμπα στο επιμελητήριο (πιέσεις, συνδιαλλαγή , συμφωνίες υποψηφίων και μετά….bye) έφερε στην επιφάνεια το πόσο ρόλο έπαιξε στις τότε εκλογές να φανεί η ενότητα της Ν.Δ. 
Το ίδιο συνέβη και με τις δημοτικές εκλογές, απόδειξη η σιωπή κάποιων που από ότι φαίνεται λούζονται την τότε μετά πιέσεων κολοτούμπα τους, σήμερα μόνοι και απομονωμένοι.
Όσο για τις βουλευτικές ποίος ξεχνάει τα μαλλιοτραβήγματα στη ΝΟΔΕ Καβάλας αλλά “πρυτάνευσε” πάλι η ενότητα στις εκλογές και σήμερα η Νέα Δημοκρατία στη Καβάλα έχει τρεις βουλευτές που δεν λένε ούτε καν Καλημέρα μεταξύ τους.
Αλλά, αλλά, ενωμένη και πάλι η Ν.Δ. θα κόψει την πίτα της ΝΟΔΕ Καβάλας με τσεκούρι. Για ενότητα και πίτα έρχεται ο Μάακης Βορίδης.

Μετά από το free WIFI κάτι ακούω για αντιδήμαρχο airBnB. Ευρωπαϊκά & γκλαμουράτα πράγματα.

Λευκές οι σκεπές σε πολλά σπίτια της Ελευθερούπολης όχι δεν είναι χιόνι.

ΚΑΘΟΝΤΑΝ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 
ΚΑΘΟΝΤΑΝ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 

0
0
X
+
error: Content is protected !!