Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών στο Δήμου Παγγαίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Μαΐου 2020, στο Αμφιθέατρο «Φρ. Παπαχρηστίδης» του Δήμου Παγγαίου.  Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η μέχρι σήμερα άριστη συνεργασία και να υπάρξει μέριμνα για την επίλυση διαφόρων θεμάτων που ετέθησαν, ενώ υπογραμμίστηκε η ετοιμότητα όλου του μηχανισμού αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Ο βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης  αφού έγινε δέκτης παραπόνων από κατοίκους χωριών του Δήμου Παγγαίου (ειδικά από τους πρώην Δήμους Ελευθερών και Ορφανού) για την απουσία γιατρών από τα Περιφερειακά Ιατρεία έγραψε ότι: κατόπιν ενεργειών του και σε συνεννόηση με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια, αλλά και το Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η αρρυθμία που παρουσιάστηκε το τελευταίο δίμηνο, από την προσεχή Δευτέρα 18 Μάϊου, αποκαθίσταται. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 18 Μάϊου, τα χωριά που θα εξυπηρετούνται και πάλι είναι:
Παραλία Οφρυνίου (Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο), Οφρύνιο (Περιφερειακό Ιατρείο Γαληψού). Κάριανη (Περιφερειακό Ιατρείο Γαληψού),  Φωλεά (Περιφερειακό Ιατρείο Μυρτοφύτου), Ποδοχώρι (Περιφερειακό Ιατρείο),
Ελαιοχώρι (Περιφερειακό Ιατρείο Μυρτοφύτου), Γαληψός (Περιφερειακό Ιατρείο), Ορφάνι (Περιφερειακό Ιατρείο Γαληψού), Ακροπόταμος (Περιφερειακό Ιατρείο Ποδοχωρίου).

Μην ξεχνάτε να φοράτε μάσκα στα λεωφορεία του ΚTΕΛ , Δύο επιβάτες βρέθηκαν να μην φορούν μάσκα στη διαδρομή Ελευθερούπολη – Καβάλας κι έτσι τους επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ στον κάθε έναν. 

Αύριο ανοίγουν και οι παραλίες και κάποια beach bar στους Αμμολόφους, κρατάμε αποστάσεις και ΠΡΟΣΟΧΗ όχι αλκοόλ και μουσική…… ευνοούν τον κορονοϊό;;;; 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!