Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση 95 Χρόνια Ορφέας.

Σε σε ένα κατάμεστο Αμφιθέατρο “Φ.Παπαχρηστίδης”  έγινε χτες η εκδήλωση 95 Χρόνια Ορφέας, μαζί και η Κοπή Βασιλόπιτας της ομάδας, παρών και ο Δήμαρχος Παγγαίου.
Άρτια οργάνωση από την αντιδημαρχία πολιτισμού/αθλητισμού σε συνεργασία με την ειδική σύμβουλο Αθλητισμού του Δημάρχου Κατερίνα Δεληγιαννάκη.
Στην εκδήλωση έγιναν βραβεύσεις συνοδευόμενες από πλούσιο αρχειακό υλικό. Επί σκηνής ο αθλητικογράφος Τάσος Πατσίδης που μαζί με την φωνή της Νατάσας Θεοδοσίου σκόρπισαν αναμνήσεις και συγκίνηση, υπέροχος ο φωτισμός από τον Σαράντη Μιντζιρίκη και όλα αυτά υπό την καθοδήγηση, συντονισμό και “σκηνοθεσία” του αντιδημάρχου Χρήστου Μποσμπότη. Οι άνθρωποι του Ορφέα αποχώρησαν συγκινημένοι και γεμάτοι ικανοποίηση από την εκδήλωση.

Αντιδήμαρχος Παγγαίου από την αντιπολίτευση;

Το άρθρο 47 που εμπεριέχεται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στις 6 Δεκεμβρίου στη Βουλή τροποποιεί το άρθρο 59 του «Κλεισθένη», καθώς επιτρέπει τον ορισμό άμισθων επιπλέον αντιδημάρχων σε αριθμό που δεν υπερβαίνει το ένα τρίτο του έως τώρα επιτρεπόμενου αριθμού των ήδη ορισμένων αντιδημάρχων.
Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος Παγγαίου μπορεί και θα ορίσει δύο νέους άμισθους θεματικούς Αντιδημάρχους και μάλιστα ο Φίλιππος Αναστασιάδης έχει το δικαίωμα να εντάξει άτομα άλλων παρατάξεων σε θέση αντιδημάρχου. Το ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό και για τον δήμο μας. Δεν ξέρω αν υπάρχει διαβούλευση με άτομο της αντιπολίτευσης αλλά ξέρω ότι η ιδέα είναι στο τραπέζι και συζητιέται.

Και ήρθε το ΤΑΙΠΕΔ με τον πιο άσχημο τρόπο να βάλει στον πάγκο του τον κάθε κατεργάρη.
Καιρός πλέον κάποιοι της παραμύθας “κατόπιν ενεργειών μου” και πιέσεων μου και θα θα θαθα… να σωπάσουν.
Δεν μπορείς κύριε να να λες το φθινόπωρο ότι “κατόπιν ενεργειών μου” και πιέσεων τέρμα τα διόδια ΕΔΩ και ότι ο δρόμος πρέπει να ανοίξει άμεσα και να ξαναδοθεί προς χρήση η ανατολική είσοδος της Καβάλας στους πολίτες πριν τα Χριστούγεννα πράγμα που δεν έγινε, μετά να έρχεσαι τα Χριστούγεννα και να λες και πάλι “κατόπιν ενεργειών μου” και πιέσεων έλαβα την διαβεβαίωση ότι μέσα στον Ιανουάριο θα δοθεί προς χρήση η ανατολική είσοδος της Καβάλα.
Και στα μέσα Ιανουαρίου να ανακοινώνεται ότι τώρα αρχίζουν τα έργα τοποθέτησης διοδίων και μάλιστα μετωπικά! Τα ίδια και με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.

ΘΑ ΘΑ ΘΑΘΑΘΑ που έλεγε και ο Χάρι Κλυν…….. 

0
0
X
+
error: Content is protected !!