Σερφάροντας 13/3/18

Για να δούμε τι καλό θα φέρει ο Φιλ. Αναστασιάδης στις βαλίτσες του επιστρέφοντας από την Αθήνα, διαβάζουμε στην προσωπική του σελίδα:  Καλό βράδυ από Αθήνα . Μετά από μια κουραστική αλλά εποικοδομητική ημέρα για τον Δήμο μας , καταλήγουμε ότι το κέντρο λήψης αποφάσεων είναι η Πρωτεύουσα !

 Δεν ξέρω αν η εποικοδομητική ημέρα έχει να κάνει και με την πολυπόθητη νομοθετική ρύθμιση στην υπόθεση των διμήνων που είναι στάσιμη εδώ και καιρό, αλλά και κάποια άλλα  μηνύματα δεν είναι και πολύ θετικά, αφού όπως γνωρίζουμε η τροπολογία  έχει ενταχθεί στο νομοσχέδιο για την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ακούγεται ότι υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από πολλές πλευρές για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μια και από αυτές:

Εξ αναβολής 

Σήμερα Τρίτη και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :
«Αποδοχή Παραίτησης Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εκλογή νέου Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με τα άρθρα 165 και 166 του Ν.3852 /2010.

 

3 και ο Κούκος 

Τα πράγματα στη ΝΟΔΕ Καβάλας δεν πάνε καλά με τις εκδηλώσεις που πλέον γίνονται σε κύκλο 5-6 γνωστών παρευρισκόμενων, μετά το φιάσκο της εκδήλωσης με τρανταχτά ονόματα στο Παγγαίο σε άδειο αμφιθέατρο ΕΔΩ, το ίδιο επαναλήφθηκε και την Κυριακή το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καβάλας όταν ο υπεύθυνος τομεάρχης της περιφερειακής ενότητας Καβάλας και βουλευτής ΝΔ του Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς παρευρέθηκε προσκεκλημένος σε μια συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη της ΝΟΔΕ , τα μέλη της ΝΟΔΕ δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και η συνάντηση έγινε μόνο με πρώην βουλευτές και τα άλλα στελέχη που φιλοδοξούν……….μιας και ο κ. Γεωργαντάς είναι αρμόδιος και για τις διαδικασίες συγκρότησης του επόμενου βουλευτικού ψηφοδελτίου στις Π.Ε. Καβάλας και Δράμας, όσο για τον λόγο απουσίας των μελών της  ΝΟΔΕ ευκολάκι το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Η νέα συναυλία στην Ελευθερούπολη.

Από το φετινό καλοκαίρι μια νέα εκδήλωση θεσμός ξεκινά, η ετήσια Αυγουστιάτικη συναυλία στο γήπεδο της Ελευθερούπολης χωρητικότητας χιλιάδων θεατών, φήμες πάνε και έρχονται για τον πρώτο καλλιτέχνη που θα κάνει την αρχή, πάντως χωρίς τίποτα να είναι επίσημο το όνομα που ακούγεται και μιλάμε για τρανταχτό όνομα της πίστας  σίγουρα θα προσελκύσει χιλιάδες κόσμο. 

Facebook Comments
0
απογοήτευση 0
1,458 προβολές
X
+