Ίσως το μεγαλύτερο “προτέρημα” του Φιλ. Αναστασιάδη και της παράταξης “Ναι Μπορούμε” είναι ότι δεν είχε, δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ αντιπολίτευση.

Μετά τη επιστολή διαμαρτυρίας των αγροτών ΕΔΩ στα Μ.Μ.Ε για την αθέτηση της υπόσχεσης καταβολής των αποζημιώσεων μέσα στον Δεκέμβριο και το 2019 από την κυβέρνηση, την Παρασκευή ο Βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Πασχαλίδης έγραψε

Θυμάστε στις γιορτές επιχείρηση της Καβάλας που έκανε χιλιάδες πλακάκια μπάνιου κομμάτια και θρύψαλα; Ε΄ κομμάτια και θρύψαλα και στην τελευταία συνεδρίαση της ομάδας ¨Ναι μπορούμε“.
Πλήρης διχασμός, πολλά τα παράπονα, βαριές κουβέντες, λόγια για ασέβεια, παραγκωνισμό, one man show ή one woman show. Η πείρα με την φιλοδοξία σε κόντρα. Δεν είναι κακό να είσαι φιλόδοξος/η, αλλά το να είσαι παρτάκιας είναι.  Και δυστυχώς δεν εκλείπει το φαινόμενο σε μια ομάδα που έχουν μαζευτεί πολλοί μα πάρα πολλοί φιλόδοξοι “σταυροφόροι”. Πολλά τα σύννεφα και μαύρα.

Μαύρο και στις τηλεοράσεις για πολλά κανάλια εδώ και χρόνια. Παρά τις υποσχέσεις, τις δηλώσεις, επαφές, φωτογραφίες,  το πρόβλημα με την μη λήψη των τηλεοπτικών καναλιών από πολλούς συνδημότες μας παραμένει στο Δήμο Παγγαίου.

Όσο για τα Λουτρά Ελευθερών, τα κατεστραμμένα λουτρά ! “Νέα” διοίκηση στην “Εργοανάπτυξη” με παλιούς ανθρώπους (και σε αυτό πίσω), Εργοάναπτυξη με μια ακόμα διοίκηση που δεν έχει ευρώ, χρωστάει μισθούς, με σκάνδαλα, βρίσκεται στο μικροσκόπιο και στόχαστρο της εισαγγελίας, με εξώδικο στο χέρι από τη ΔΕΗ για χρέη και άλλα πολλά, λοιπόν αυτή η διοίκηση “ζόμπυ” που δεν μπορεί να στηρίξει ούτε καν τον εαυτό της  δηλώνει ακόμα πλήρη στήριξη προς τον επενδυτή «ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ RESORTS IKE» που πρόσφατα έλαβε αρνητική απάντηση για τα 18.185.000,00€ που χρειάζεται και ακόμα τα ψάχνει.

Πρόσφατα “ΕΔΩ” ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης είχε αποκαλέσει ” Λουτρά Ελευθερών και Αλάνα το “Ελληνικό” της Καβάλας……………

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!