Καλό μήνα.

Επειδή στον δήμο από καιρό έχουν τελειώσει οι φιέστες και το είχαμε ρίξει στις σιέστες, τώρα σε κάποιους κακοφαίνεται η αποδοκιμασία……

Μας καταγγέλλουν ότι τις τελευταίες μέρες  στην Ελευθερούπολη (Φρ. Παπαχρηστίδη)  έχουν κάνει την εμφάνιση τους κατσαρίδες και ποντίκια. Αληθεύει; Αν κάποιος γνωρίζει το γιατί ας ενημερώσει. 

Οι φωτιές και η σύλληψη στους Αντιφιλίππους φαίνεται έχουν ανάψει και αλλού φωτιές, ακούω για απειλές, εξώδικα, φίμωση δημοτών κλπ. Απριλιανά κόλπα…….

 

Αλήθεια; Πόσα Ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν φορτιστεί μετά την φιέστα με τις κάμερες; Περίοικοι  μας λένε ότι δεν έχουν πέσει στην αντίληψη  τους πολλά, ίσως και κανένα, εκτός εκείνο τη φιέστας που είχε έρθει μάλιστα από Αθήνα για αυτό το σκοπό. 

 

Πάντως τα θέλει και ο κ#…. μας, όπως έλεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου.
Είμαστε λαός που επιζεί με χάντρες και τα καθρεφτάκια και βέβαια με τα ψίχουλα που μας πετάνε οι άρχοντές μας….. Μην δούμε κανένα προβολέακι, συντριβανάκι, λουλουδάκι και τα like 500, και ας πληρώνεις φαναρτζίδικα, λάστιχα από τους κατσικόδρομους,  υπέρογκα δημοτικά τέλη/φόρους που στα αύξησαν κρυφά και πρόστυχα ΠΡΙΝ τις εκλογές,  με συνεχόμενες διακοπές νερού, ρεύματος, υπόνομοι να υπερχειλίζουν, τα σκουπίδια μέχρι την κάλτσα κλπ. Δώσε φιέστα και θεάματα και καθάρισες με τους ιθαγενείς….    

33
1
X
+
error: Content is protected !!