Ερώτηση: Τα rapid test στις ομάδες Μπάσκετ, τα δίνει η ομοσπονδία ή οι βουλευτές;
Ο Δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Ανέστης Τσαβδαρίδης με ανάρτηση του, χαρακτηρίζει ως θλιβερή την κατάσταση στις τηλεσυνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου  και  περιγράφει την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει η λειτουργία του Δ.Σ.

 

Ο Δήμαρχος Παγγαίου σε σχετική ερώτηση στο Δημοτικό συμβούλιο, παραδέχτηκε ότι για τα πλαστικά κολωνάκια που μπήκαν στο κέντρο της  Ελευθερούπολης, δεν υπάρχει σχετική μελέτη ή άδεια από την επιτροπή ποιότητας ζωής, ή το τοπικό συμβούλιο ή το δημοτικό συμβούλιο.
Απλά είναι μια απόφαση κάποιων στη διοίκηση………..

Απόφαση απελπισίας να το πούμε;

Εν έτει 2021 όταν μια διοίκηση ενός  δήμου (που θέλει να το παίξει σύγχρονη και Ευρωπαϊκή) με πλειοψηφία 60%, θα έπρεπε να μεγαλοδημιουργεί και να βλέπει το αύριο. Και όχι να θυμίζει κοινότητα της δεκαετίας του 1960 & 1970 και να οδεύει προς το παρελθόν. Οι θεσμοί άλλαξαν, δεν υπάρχουν πλέον κοινοτάρχες, άρχοντες του ρουσφετιού, που κλείνουν τα μάτια τους στην παραβατική συμπεριφορά από όπου και να προέρχεται, δέσμιοι των διάφορων δεξαμενών ψηφοφόρων και προεκλογικών δεσμεύσεων….. και του αποφασίζουμε και διατάζουμε.

Μικρή ύφεση του κορονοϊού δείχνουν οι αριθμοί που ανακοινώνονται, αλλά τα κρούσματα συνεχίζουν να είναι πολλά για την περιοχή μας. 

Και δυστυχώς στους δεκάδες ανόητους αρνητές που αρνούνται τα εμβόλια και την χρήση μάσκας, βλέπουμε πολλούς πλέον που δεν κάνουν χρήση μάσκας με την δικαιολογία έχω εμβολιασθεί ή μια φορά ή και τις δύο ή πέρασα ήδη κορονοϊό. 

Η μάσκα στο αφτί ή στο πιγούνι θυμίζει κράνος κρεμασμένο στον αγκώνα……. 

                          Το ανέμελος δεν σε κάνει cool και trendy 

12
0
X
+
error: Content is protected !!