Δεν τους έφταναν τα οικονομικά προβλήματα από την μη καταβολή των αποζημιώσεων των αγροτών και των οικογενειών τους στη Δ.Ε Ελευθερών, τους ήρθε και χαράτσι (φάπα) 200€ από την ΔΕΥΑΑ Παγγαίου.  Στον τελευταίο λογαριασμό του νερού σε όλους τους κατοίκους Ελευθερών υπήρχε ένα χαράτσι περίπου 200 ευρώ , με την ένδειξη  τέλος σύνδεσης αποχέτευσης.  Το ίδιο χαράτσι το είχαν πληρώσει και τον 12 του 2013. Και βέβαια οι άνθρωποι διαμαρτύρονται,  όχι άδικα αφού το τέλος σύνδεσης αποχέτευσης επιβάλλεται μια φορά.

Ο κόσμος ρωτάει τι θα γίνει με την πρώην λέσχη αξιωματικών στην Ελευθερούπολη η οποία μέρα με την ημέρα ρημάζει και σχεδόν μετατρέπεται σε εστία μόλυνσης και όχι μόνον……. Οι περίοικοι ανησυχούν για τις συνέπειες ειδικά τώρα που έφυγε από εκεί δίπλα το αστυνομικό τμήμα. Μην ξεχνάμε ότι ο Δήμος Παγγαίου πλέον πληρώνει ενοίκιο για το εγκαταλελειμμένο κτήριο αφού το νοικιάζει από το ταμείο Αξιωματικών  Ελληνικού στρατού, μετά την συμφωνία Αναστασιάδη και Καμμένου τον Σεπτέμβριο 2018 

 

  Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο Αξονικός Τομογράφος του Γ.Ν. Καβάλας δεν θα λειτουργήσει από 10-01-2020 έως 25-01-2020 για λόγους που έχουν να κάνουν με την αντικατάσταση του παλαιού με νέο υπερσύγχρονο τομογράφο. Κατά το διάστημα αυτό οι αναγκαίες αξονικές τομογραφίες θα πραγματοποιούνται, μετά από συντονισμό και σχετική συνεννόηση, στα όμορα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Δράμας καθώς επίσης και σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο της πόλης μας.. Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών/ασθενών.  Α. Γ. Καρασαββόγλου  Διοικητής του ΓΝΚ.

Τρία πουλάκια κάθονταν στου Διάκου το ταμπούρι
το ‘να τηράει τη καρέκλα και τα’ άλλο το φλουρί,
το τρίτο το καλύτερο μοιρολογάει και λέει… γκαβομάρα αδερφοί; 

Τι τρία πουλάκια κάθονται……. μόνο; Εδώ αν υπολογίσεις 3 στην κάθε σκεπή 3χ30= 90 , σμήνος ολόκληρο και γελάει. 

;

0
0
X
+
error: Content is protected !!