Προβληματισμός επικρατεί πλέον με τα δημοσιεύματα και τις εκκλήσεις “βοήθειας” για  τα σώματα ασφαλείας και στρατού στον Έβρο. Μεμονωμένες κινήσεις που ξεκίνησαν  από άτομα σύντομα γενικεύτηκαν και η εκμετάλλευση και υπερβολή από κάποιους τείνει να βλάψει την εικόνα του Ελληνικού κράτους και των Ενόπλων Δυνάμεων. Η εικόνα που δημιουργείτε σχεδόν δείχνει ότι οι δυνάμεις στον Έβρο στερούνται βασικών αγαθών και ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν τις υποδομές και τα ιδία μέσα να αντεπεξέλθουν. 

Προχτές το βράδυ ξεκίνησαν δειλά δειλά ποσταρίσματα από κάποιους που “έκριναν” ότι υπήρχε ανάγκη αγαθών και πολύ σύντομα έφτασαν και στην Καβάλα.

 

Δεν πέρασε λίγη ώρα και η “ανάγκη” έφτασε στη Νέα Πέραμο και μέσα από σελίδα τοπικού προέδρου γίνεται επιτακτική έκκληση στους δημότες της Περάμου.  

Το επόμενο πρωινό ανήμερα Καθαρής Δευτέρας ο Δήμος Παγγαίου αφού εμπλούτισε και με άλλα προϊόντα (βλέπε τσιγάρα) μεταφέρει την “ανάγκη”  στο φρόνημα όλων των δημοτών του Δήμου……….

Συγκεντρώνουμε τα παρακάτω είδη:
 Χυμούς,
 αναψυκτικά,
 ξηρούς καρπούς,
 μπισκότα,
 σνακς,
τσιγάρα,
 υγρά μανταλάκια,
 υγρά αντισηπτικά.

 Νωρίς το απόγευμα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας με έκτακτη ανακοίνωση του ΖΗΤΑ την διακοπή συγκέντρωσης προμηθειών γιατί δεν είναι αναγκαία.  ΕΔΩ

Αφού πλέον έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει “ανάγκη” για τα παραπάνω λίγες ώρες μετά ακολούθησαν νέα ποσταρίσματα με τις νέες “ανάγκες”  που μάλιστα άρχισαν να γίνονται πιο “εξηδικευμένες”

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι τα ΤΑΙΡ ΑΠΣ (tie wraps) είναι τα πλαστικά διαχείρισης Καλωδίων αλλά στις μέρες μας χρησιμοποιείται κατά κόρων από τα σώματα ασφαλείας σαν εύκολες χειροπέδες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και ξαφνικά πριν λίγη ώρα φτάσαμε στο

ΔΕΝ μας λείπει φαγητό, μας ΛΕΙΠΕΙ εξοπλισμός (κράνη, εξαρτήσεις, ατομική θωράκιση, αδιάβροχα, άρβυλα) και οπλισμός (θερμικές κάμερες, ελαφρά όπλα, επικοινωνίες, drones).

διαβάστε το  ΕΔΩ

Ας σοβαρευτούμε λίγο η εικόνα που περνάμε προς τα έξω δείχνει σκορποχώρι, δείχνει πεινασμένους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας & στρατού χωρίς απλό και βασικό εξοπλισμό. Επειδή φαντάζομαι ότι σε λίγο κάποιοι θα ζητούν από τον Λαό και τους δημότες για την ενίσχυση των δυνάμεων στον Έβρο άρματα μάχης, αεροπλάνα κλπ. συνιστώ στους δημάρχους, δημότες και άλλους υπερπατριώτες  κλπ να περιοριστούν στα καθήκοντα τους, να αφήσουν τις ένοπλες δυνάμεις να καθορίζουν τις “ανάγκες” και όταν μόνο τους ζητηθεί επίσημα η συνδρομή τους  και συνδρομή μας τότε να δράσουν και να δράσουμε. 

 

0
0
X
+
error: Content is protected !!