Αλλιώς Μακαρόνια με κιμά. Η χώρα που έχασε το ήθος της (όσο της είχε απομείνει)……
Βέβαια τα μπουκωμένα κανάλια του Πέτσα και Πλεύρη δεν θα σας πουν ότι στα μουλωχτά η κυβέρνηση λίγο πριν φύγει ο χρόνος πέρασε την εγκύκλιο που πετσοκόβει κατά 268€ την μηνιαία σύνταξη των αναπήρων και χηρείας. Και ορίζει Ανώτατο όριο τα 384 ευρώ στις συντάξεις. Δηλαδή ένας με αναπηρική σύνταξη (100%) θα παίρνει 348€ το μήνα δλδ 348 Χ 12 = 4.176€ τον χρόνο. Ο πορφυρογέννητος κ Μπακογιάννης έδωσε στο Βαρδινοπεκινουά Ρουβά για 17 λεπτά 211.000€!!!! Για κάντε μια πράξη 211.000 / 4.176 = 50,52 δλδ ένας που ατύχησε να είναι ή κατέληξε ανάπηρος θα χρειαστεί 50,5 χρόνια για να πάρει όσα πήρε για 17 λεπτά η prive νύχτα Μπακογιάννη/Ρουβά με μακαρόνια και κιμά.

Και πριν εσείς Δημοκράτες μου και Ρουβίτσες χλευάσετε ή οτιδήποτε άλλο, απλώς αναλογιστείτε ή ενημερωθείτε ότι πέρα από τους ανάπηρους που περνούν από το μυαλό σας, ΌΛΟΙ μας είμαστε εν δυνάμει υποψήφιοι για αναπηρική σύνταξη ή χηρείας. Πρώτον γιατί και ατυχήματα συμβαίνουν, αλλά και αν νοσήσεις ξαφνικά από σοβαρή ασθένεια (ειδικά νέος) και δεν μπορείς να εργαστείς και δεν μπορείς να θεμελιώσεις άλλη σύνταξη αυτά (ίσως) θα παίρνεις για να ζήσεις, σου φτάνουν άραγε για ένα πιάτο μακαρόνια και κιμά; Αλλά και πάλι αν παράλληλα μπορείς να θεμελιώσεις κάποια άλλη σύνταξη για δείτε τι σας περιμένει:

Συντάξεις / «Μαχαίρι» έως 268 ευρώ σε χήρες και αναπήρους

Και μην μου πείτε ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΗ αυτός είναι Καπιταλισμός και νεοφιλελευθερισμός να σου θυμίσω ότι και συ εδώ ζεις …………… και μπορεί να σου τύχει…..

Καλή Χρονιά και να είστε πάντα υγιείς…

11
1
X
+
error: Content is protected !!