Πρώτη προβολή του θερινού σινεμά ΠραVIEW

Σήμερα ξεκινά o θερινός κινηματογράφος ΠραVIEW (Ελευθερούπολης).
Μια ιδέα που οροματίστηκαν κάποιοι νέοι και το υλοποίησαν με την βοήθεια της δημοτικής αρχής. Όταν μια ομάδα νέων απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο πολιτισμού Χρ. Μποσπότη και του μετέφεραν την ιδέα ενός θερινού σινεμά δεν άργησε η υλοποίηση του, πρώτα βρέθηκε ο χώρος που δεν είναι άλλος από το μικρό υπαίθριο αναξιοποίητο εδώ και χρόνια θεατράκι κάτω από το δημαρχείο.

Μετά λύθηκαν νομικά θέματα (πνευματικά δικαιώματα κλπ), τεχνικά θέματα κλπ και φτάνουμε στην σημερινή πρεμιέρα.
Η σημερινή παράσταση που γίνεται κατ΄εξαίρεση Πέμπτη αφού όπως μας είπε ο κ Μποσμπότης στην πρωινή μας εκπομπή στο Paggaionet web radio, οι προβολές θα γίνονται κάθε Τετάρτη βράδυ. Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού μας ενημέρωσε ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη αλλά θα υπάρχει ένα κουτί χρημάτων που ο καθείς θα μπορεί να αφήνει κάτι αν θέλει και το ποσόν που θα μαζεύεται θα πηγαίνει στην Ομάδα “Υποστηρίζω” για την ανακούφιση και στήριξη αδελφών μας συνδημοτών.
Η σημερινή πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 στο θεατράκι πίσω από το δημαρχείο με την προβολή της Ταινίας: Pulp Fiction.
Το Pulp Fiction είναι αμερικανική αστυνομική νεο-νουάρ κινηματογραφική ταινία μαύρης κωμωδίας που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Κουέντιν Ταραντίνο

X
+
error: Content is protected !!
No Notify!